Connect with us

4ος Όμιλος

Κάββαλος: Ο Ερμής πλέον έχει… μεγαλώσει

Published

on

Τη φετινή σεζόν χωρίς αμφιβολία ο Ερμής Ζωνιανών αποτελεί την ομάδα έκπληξη στον 4ο όμιλο αφού έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης πιστώνεται στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες, όπως επίσης και στη διοίκηση που φροντίζει καθημερινά ώστε ο σύλλογος να κάνει βήματα μπροστά. Ένας από τους ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα είναι ο πρόεδρος Γιάννης Κάββαλος ο οποίος δεν αρνήθηκε να κάνει τον απολογισμό του για τη σεζόν 2016 λέγοντας:

Ήταν άκρως επιτυχημένη η χρονιά για την ομάδα μας. Ο σύλλογος εκτός από ποδόσφαιρο δίδαξε και ήθος αλλά και φιλοξενία. Εύχομαι το νέο έτος να βρει τον κόσμο χωρίς προβλήματα και με χαμόγελο. Παράλληλα, ευχομαι ο κόσμος να αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο όπως η διοίκηση του Ερμή, με υγεία, χαρά και χωρίς προβλήματα’.

Ερωτηθείς για το μυστικό της επιτυχημένης μέχρι τώρα σεζόν, ο κ. Κάββαλος είπε:

Το μυστικό επιτυχίας είναι ότι η ομάδα έχει γίνει περισσότερο οικογένεια, υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες και διαθέτουμε έναν προπονητή αξιόλογο που όλο το μέλλον του ανήκει καθώς με τη δουλειά που κάνει έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα κάτι που αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο από την πορεία της ομάδας. Με λίγα λόγια ο κ. Πετράκης έχει βάλει  τη σφραγίδα του’.

Στη συνέχεια σχολίασε το θετικό και αρνητικό στοιχείο της περσινής και της φετινής σεζόν λέγοντας:

Το θετικό στοιχεία είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στα εκτός έδρας ματς φέτος. Με λίγα λόγια πλεον ο Ερμής δεν φοβάται. Φέτος δείξαμε σε σχέση με πέρυσι ότι ανεξάρτητα από αντιπάλους και εδρών, η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο κάτι που έλειπε πέρυσι και αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα μας. Τον Ερμή πλέον τον έχουν μάθει όλοι γιατί με τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει τον έχει μεγαλώσει σαν ομάδα’.