Connect with us

4ος Όμιλος

Κάββαλος: Ντροπή για το ποδόσφαιρο τέτοιες διαιτησίες

Published

on

Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών έγινε θύμα διαιτητικών λαθων που δεν της επέτρεψαν να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας. Μάλιστα, με αφορμή τις τραγικές αποφάσεις του ρέφερι του αγώνα, Ε. Μαχαίρα, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Κάββαλος παραχώρησε την εξής δήλωση στο επίσημο σάιτ των ‘πρασίνων’:

Τις τελευταίες αγωνιστικές η συμπεριφορά της διαιτησίας προς την ομάδα μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας βρήκαμε μπροστά μας έναν διαιτητή ο οποίος είναι ντροπή να σφυρίζει παιχνίδια Εθνικής κατηγορίας. Έκανε ό,τι μπορούσε για να αποσυντονίσει τους παίκτες της ομαδας μας ωστε να μην πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν. Το πέναλτι που υπέδειξε στον αντίπαλο, δεν θα το έδινε ότι ο αξιοσέβαστος πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας από τη ντροπή του, ενώ, δεν υπέδειξε κόκκινη κάρτα στο 20′ όταν ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, κάτι που φαίνεται καθαρά από το βίντεο του αγώνα.

Καλό θα είναι ορισμένοι να μην παιζετε με τον κόπο των ομάδων και των παραγόντων διότι όλα τα σωματεία, παρότι δεν λαμβάνουν την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία, κάνουν τεράστια προσπάθεια για να ανταποκρίνονται στις τεράστιες για τα δεδομένα της κατηγορίας απαιτήσεις.  

Υ.Γ. Στα στιγμιότυπα του αγώνα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκεται η φάση που μας ακυρώνεται το γκολ που σημειώνουμε στις καθυστερήσεις. Κάτι θα ξέρουν όσοι το έκαναν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply