Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: To ενωτικό μήνυμα του κόσμου στη σημερινή προπόνηση

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου ο Ιωνικός ενημέρωσε ότι η σημερινή προπόνηση έγινε παρουσία του κόσμου του συλλόγου.

Αναλυτικά, το κείμενο

Παρουσία κόσμου έγινε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, με αντιπροσωπεία των RANGERS να δηλώνει «παρών» στις εξελίξεις που έχουν σημάνει από χθες το απόγευμα στις τάξεις του συλλόγου.

Όπως διεμήνυσαν, ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει γεννηθεί για τα δύσκολα, αφού ο κόσμος είναι μαθημένος σε παρόμοιες καταστάσεις τις οποίες μάλιστα έχει κατά καιρούς βιώσει στο παρελθόν κατά κόρον. Η σημασία της επίσκεψης στη σημερινή προπόνηση ήταν απλά για να υπογραμμιστεί και να μεταφερθεί προς πάσες τις κατευθύνσεις πως ο ΙΩΝΙΚΟΣ καλείται να ανασυνταχθεί από χθες κιόλας, αφήνοντας πίσω κάθε δυσχέρεια.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το να παρουσιαστεί η ομάδα με την πρέπουσα σοβαρότητα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Γιούχτα στην Κρήτη, ούσα άκρως σοβαρή, ήρεμη και με «όπλα» την πίστη και την αυτοπεποίθηση να πορευτεί για την νίκη. Στο επερχόμενο ματς, αλλά και σε κάθε ματς.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ, άλλωστε, έχει μάθει να αναγεννάται από τις στάχτες του, και δυστυχώς δεν θα γίνει το χατίρι σε κανέναν να παίξει με την ιστορία και τις ιδέες του συλλόγου.

Ακόμη, υπήρξε τοποθέτηση για τα τεκταινόμενα, για όσα δηλαδή έχουν δει το φως της δημοσιότητας από χθες το απόγευμα, πηγή των οποίων υπήρξε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Με όλο τον σεβασμό, και χωρίς την παραμικρή επιθυμία αντιπαράθεσης, ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι αυτόφωτος είναι ανεξάρτητος οργανισμός και δεν αποτέλεσε ποτέ σκιά κανενός. Πνοή του πάντοτε ήταν ο κόσμος του και η ιστορία του.

Όποια δυσκολία, θα αντιμετωπιστεί με ενότητα, συσπείρωση και κατά τα μέτρα του δυνατού αρμονία. Στη Νίκαια, επίσης, δεν μένει κάτι αναπάντητο ούτε αιωρούνται σκιώδεις καταστάσεις. Οτιδήποτε συμβαίνει μπορεί απλώς να απαντηθεί από τους αρμοδίους.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ θα προσπαθήσει ακόμη μια φορά να κοιτάξει στα μάτια την φουρτούνα και να ανταπεξέλθει.