Connect with us

6ος Όμιλος

Ιωνικός: Στην πόρτα της εξόδου ο αρχηγός!

Published

on

Τα τελευταία πέντε χρόνια είτε ο Ιωνικός θέτει στόχο τον πρωταθλητισμό όπως ακριβώς δηλαδή αρμόζει στην ιστορία του, είτε μια αξιόλογη πορεία, ο Δημήτρης Παντελίδης δηλώνει παρών.

Δηλώνει παρών ,διότι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας του συλλόγου και ένα πρόσωπο που φοράει το περιβραχιόνιο, προσφέροντας -σχεδόν- ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες στην ιστορική ομάδα.

Ο ίδιος έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του για τη φανέλα με το… αστέρι στο στήθος, ωστόσο, το μέλλον στην Νικαιώτικη ομάδα μόνο βέβαιο δεν παραμένει τη νέα χρονιά.

Ύστερα από πέντε χρόνια, δεν αποκλείεται ο αρχηγός του Ιωνικού, να περάσει την πόρτα της… Γρηγορίου Λαμπράκη για τελευταία φορά, με τη φυγή του να αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ.

Το αβέβαιο μέλλον του συλλόγου, με δεδομένο ότι δεν έχουν βρεθεί επενδυτές να εισχωρήσουν στη νέα διοίκηση, αναγκάζει τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης ύστερη από πέντε χρόνια.

Πλέον, μένει να δούμε εάν θα κάνει πράξη τη σκέψη του και ο Ιωνικός χάσει έναν ποδοσφαιριστή που έδωσε αρκετά στο σύλλογο…