Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Σαββουλίδης πρόεδρος-Μπεχλιβανίδης προπονητής

Published

on

Ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην διοικητική αλλά και τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:Με νέα Διοικούσα Επιτροπή και πρόεδρο τον επιχειρηματία Γιώργο Σαβουλίδη  και τεχνικό ηγέτη τον Κώστα Μπεχλιβανίδη ο Ιωνικός στοχεύει και πάλι τον τίτλο. 

Με την αισιοδοξία και την πεποίθηση οτι μια νέα επιτυχημένη εποχή ξεκινά για τον Ιωνικό συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας.

Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την προηγούμενη διοικούσα επιτροπή. η οποία με πρόεδρο τον γιατρό Χάρη Ρηγάκη σήκωσε το βάρος μιας τεράστιας προσπάθειας που είχε βασικούς στόχους την εξυγίανση και ανασυγκρότηση της ομάδας καθώς και την άνοδο στην Β ´εθνική κατηγορία. 

Ο στόχος της εξυγίανσης και ανασυγκρότησης επιτεύχθηκε με την δημιουργία υποδομών και λειτουργίας της ομάδας σε επίπεδα Σούπερ Λιγκ. 

Ο στόχος της ανόδου παραμένει καθώς αστάθμητοι παράγοντες δεν επέτρεψαν την επίτευξη του. 

Μπορεί η άνοδος να χάθηκε στις λεπτομέρειες, όμως ο αγώνας συνεχίζεται με νέα πρόσωπα στη Διοικούσα Επιτροπή ικανά και αποφασισμένα να τα δώσουν όλα για την πραγματοποίηση του ονείρου.

Ενας κύκλος ολοκληρώθηκε και με σύμμαχο την εμπειρία και τις άρτιες οργανωτικές βάσεις, ανοίγει ένας νέος γεμάτος όνειρα και ελπίδες.Η νέα Διοικούσα Επιτροπή μπαίνει στη μάχη για να οδηγήσει τον Ιωνικό ψηλά, εκεί που με βάση την Ιστορία του ανήκει.

Την διοικητική ομάδα απαρτίζουν γνωστοί, επιτυχημένοι στο χώρο τους Νικαιώτες,επιχειρηματίες, επιστήμονες και επαγγελματίες. 

Επικεφαλής της ομάδας και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής είναι ο γνωστός 
επιχειρηματίας Γιώργος Σαβουλίδης, ανιδιοτελής παράγοντας, φανατικός οπαδός και χορηγός της ομάδας την τελευταία αγωνιστική περίοδο. 

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των μελών είναι το πάθος για την ομάδα του Ιωνικού, η ανιδιοτέλεια και η όρεξη για προσφορά.

Η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής:

Πρόεδρος: Γίωργος Σαβουλίδης -επιχειρηματίας
Α ´Αντιπρόεδρος:Μάκης Γαρμπής- επιχειρηματίας
Β ´Αντιπρόεδρος:Φώτης Σιακάρας- Πρόεδρος Εργαζομένων Κεντρικής Αγοράς Αθηνών
Γραμματέας: Δημήτρης Καρανικολόπουλος- επιχειρηματίας
Ταμίας: Κωνσταντίνος Βερβερίδης - Ναυτιλιακά 

Μέλη:

Κωνσταντίνος Ρηγάκης -Φαρμακοποιός
Μιχάλης Κοσκινάκης-επιχειρηματίας
Κωνσταντίνος Λόης- οικονομολόγος 
Λουκάς Λόης -οικονομολόγος 
Αριστείδης Κωτσίδης-Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ
Κωνσταντίνος Τσεφαλάς- Γενικός Γραμματέας Δήμου Νικαίας -Ρέντη
Αναστάσιος Αριστειδόπουλος- Πρόεδρος Ερασιτέχνη Ιωνικού.
Παύλος Καλαϊτζίδης - εκτελωνιστής.

ΜΕ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 

Με τον Κώστα Μπεχλιβανίδη στην τεχνική ηγεσία ξεκινά η νέα αγωνιστική χρονιά στον Ιωνικό. Ο 50 χρόνος προπονητής γνωρίζει όσο λίγοι τα αποδυτήρια της Νέαπολης καθώς υπήρξε αναντικατάστατο στέλεχος του Ιωνικού για μια δεκαετία (1985-1995).
Εχει ικανή προπονητική εμπειρία στην κατηγορία έχοντας διατελέσει τεχνικός σε αρκετές ομάδες του Πειραιά και της ανατολικής Αττικής.

Σε ρόλο τεχνικού Διευθυντή θα βρίσκεται άλλη μια μεγάλη δόξα του Ιωνικού, σημαία της ομάδας στις μεγάλες της στιγμές στην Α ´ Εθνική , ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος κρατά και το ρεκόρ συμμετοχών της ομάδας με 302 παιχνίδια.

Γενικός αρχηγός παραμένει ο "άρχων των αποδυτηρίων", ο αεικίνητος και πανταχού παρών Λεωνίδας Λεουτσάκος ενώ διευθυντής του ποδοσφαιρικου τμήματος είναι ο Ανδρέας Πασπαλιάρης.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply