Connect with us

6ος Όμιλος

Ιωνικός-Ρόδος 1-0

Published

on

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ιωνικός που επικράτησε με 1-0 της Ρόδου στο 90+3 χάρη σε πέναλτι του Χατζησάββα και πλέον θα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή, και να περιμένει να μην κερδίσει ο Ασπρόπυργος στο Κερατσίνι για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η άλλη περίπτωση είναι να χάσει ο Ασπρόπυργος, με τον Ιωνικό σε αυτή τη περίπτωση να θέλει μόνο έναν βαθμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,στο α’ μέρος κυριάρχησαν τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τη Ρόδο να παίζει με δέκα από το 40′ ΄λογω αποβολής του Μπούτερ με δεύτερη κίτρινη.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός προσπάθησε να πιέσει και να πάρει μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητή.

Παρ’ όλα αυτά, και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα έμενε μέχρι τέλους ήρθε η φάση του 90+3 όταν ο Κουρούπης ανέτρεψε το Χαλκιά με τον Γκάμαρη να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάββας ο οποίος έκανε το 1-0 και χάρισε μια σπουδαία νίκη σους Νικαιώτες.

Όσον αφορά την περίπτωση της Ρόδου τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα σημειώσει η ίδια αλλά και ο Ασπρόπυργος μαζι με τον Ιωνικό.

Δηλαδή για να παραμείνει με ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό η Ρόδος, θα πρέπει ο Ασπρόπυργος να μην κερδίσει την τελευταία αγωνιστική το Κερατσίνι (εφόσον κερδίσει ο Ιωνικός το Ζευγολατιό).

Σε περίπτωση ισοπαλίας της Ρόδου και νικών των Ασπρόπυργο και Ιωνικού, τότε η ομάδα από το Σμαραγδένιο νησί παίρνει το κατήφορο του τοπικού.

ΙΩΝΙΚΟΣ(Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Γιαταγανάκης, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογκοσιάν (63′ Βολονάκης), Γεωργόπουλος (73′ Όλα), Χατζησάββας, Χαλκιάς, Νικολέττος.

ΡΟΔΟΣ(Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Μρκτσιάν, Αποστόλου, Λέγνκα, Κουρούπης, Ιμεραλιλάι, Πότσι, Πινδώνης, Αυγενικού, Λέκκας (69′ Μυλωνάς (89′ Δημητριάδης), Μπούτερ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply