Connect with us

6ος Όμιλος

Ιωνικός: Παρέδωσε ο Αποστόλου-Ανοιχτός σε προτάσεις ο Ερασιτέχνης για την ανάληψη της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ενημέρωσε ότι χθες ο Μάκης Αποστόλου παρέδωσε τον οικονομικό απολογισμό στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Α. Αριστειδόπουλο, με τον πρώτο να δεσμεύεται ότι ο οικονομικός απολογισμός των ακαδημιών του συλλόγου θα επιτευχθεί μετά το πέρας των προπονήσεων σε συνεργασία με τους κ.κ. Ηλία Λίγνου και Θεολόγο Ρενιέρη που παραμένουν υπευθυνοι των ακαδημιων εως το τελος της σεζον.
Παράλληλα, στο κείμενο αναφέρεται ότι το Δ.Σ. της ομάδας θα δεχτεί προτάσεις από πρόσωπα που επιθυμούν να αναλάβουν και να δημιουργησουν διοικητικη επιτροπη στο ποδοσφαιρικο τμήμα. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συλλόγου Π.Ράλλη 133 έως την Παρασκευή 18 Μαίου εντός επασφράγιστου φακέλλου και ώρες μεταξύ 17.15 έως 18.45.
Αναλυτικά, το κειμενο:
“Την Τετάρτη 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Ερασιτέχνη Ιωνικου και μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του.
Στην συγκέντρωση ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κος Μάκης Αποστόλου ενημέρωσε τα μέλη ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος την ερχόμενη σαιζόν.
Μετά την ανακοίνωση της απόφασής του κος Αποστόλου παρέδωσε στον Πρόεδρο του ερασιτεχνη κο Α.Αριστειδόπουλο τον οικονομικό απολογισμό της αντρικής ομάδας που έχειτελειώσει της υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα 2017-2018.
Οσον αφορά τον οικ. Απολογισμό των ακαδημιών ο κος Μάκης Αποστόλου δεσμεύτηκε ότι θα επιτευχθεί μετά το πέρας των προπονήσεων σε συνεργασία με τους κ.κ. Ηλία Λίγνου και Θεολόγο Ρενιέρη που παραμένουν υπευθυνοι των ακαδημιων εως το τελος της σεζον.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Μάκη Αποστόλου για τις υπηρεσίες του και την βοήθειά του προς το σύλλογο και για την παραμονή της ομάδος μας στην κατηγορία που ηταν και ο στοχος που ειχε θεση απο την αρχη .
Εν συνεχεία το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να δεχτεί προτάσεις από άτομα που επιθυμούν να αναλάβουν και να δημιουργησουν διοικητικη επιτροπη στο ποδοσφαιρικο τμήμα. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συλλόγου Π.Ράλλη 133 έως την Παρασκευή 18 Μαίου εντός επασφράγιστου φακέλλου και ώρες μεταξύ 17.15 έως 18.45. Μετά το πέρας της 18ης Μαίου και συγκεκριμένα την 19η Μαίου και ώρα 11.00 θα γίνει το άνοιγμα των φακέλλων ενώπιο επιτροπής που θα απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. Φυσικά στη διαδικασία αυτή μπορεί να παρευρεθεί κάθε μέλος του ερασιτέχνη εφόσον έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Στην επερχόμενη Γεν. Συνέλευση θα γίνει παρουσίαση και ενημέρωση της πρότασης που θα επιλεγεί από την επιτροπή.
Η ανακοίνωση της Γεν. Συνέλευσης θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των ανωτέρων διαδικασιών όπου θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού και εντυπώσεων”.