Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός-Πανθηραϊκός 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία του 4ου ομίλου αφού Ιωνικος και Πανθηραϊκός έμειναν στο 1-1. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό για τους νησιώτες που στο α’ ημίχρονο… διάβασαν τους Νικαιώτες και αφού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ διαχειρίστηκαν το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Ιωνικός έχασε ένα ημίχρονο, με τον Ηλία Καλοπήτα να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις και στην επανάληψη να παρουσιάζεται άλλη ομάδα που όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στο 3′ ο Κατσίκιας με φάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πουρή στέλνοντας τη μπάλα άουτ, με τον Μπακάλη στο 20′ να βρίσκει τον Λαζαρίδη και ο τελευτάιος με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 22′ ο Λαζαρίδης έκανε τη σέντρα ο Μκρτσιάν έκανε την προβολή και η μπάλα εφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 25′ η κεφαλιά του Κρητικού πέρασε άουτ για τον Ιωνικό. Στο 36′ ο Καραλής εκτέλεσε το φάουλ και ο Μειμάρογλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, με την τελευταία φάση να λαμβάνει χώρα στο 38′ όταν ο Πέεφ με τρομερό σουτ είδε τον Πουρή να εκτινάσσεται εκπληκτικά και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο β’ ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και εκείνη ήταν ο Ιωνικός που ισοφάρισε στο 47′ με τον Αργυρίου ο οποίος δικαίωσε τον Ηλία Καλοπήτα για την επιλογή του να τον ρίξει στο ημίχρονο στη θέση του Ζαφειρίδη. Στη συνέχεια ο Ιωνικός είχε ένα δεκάλεπτο φωτιά όπου πίεσε ασφυχτικά τον Πανθηραϊκό εμε τον Καραλή στο 49′ να βλέπει το σουτ να φεύγει μόλις άουτ μετά την πάσα του Αργυρίου.

Στο 57′ ο Ιωνικός έφυγε στη κόντρα με τον Πέεφ να δίνει στον Σαπαλίδη και ο τελευταίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Πουρή. Στο 65′ ο Ιωνικός έφυγε στη κόντρα με τον Ντούλια ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 71 ο Πανθηραϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπακάλη με δεύτερη κίτρινη, με τον Μωραϊτη στο 82′ να κάνει το σουτ και το Βουρλούμη να διώχνει πάνω στη γραμμή προτού γίνει το 1-2.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κατσίκιας, Προβατίδης (51′ Βουρλούμης), Κρητικός, Μεϊμάρογλου, Ζαφειρίδης (46′ Αργυρίου), Πέεφ, Σιμιτσής, Ντούλιας (85′ λ.τρ. Ζέλο), Σαπαλίδης, Καραλής.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιαν, Λούκας, Μωραϊτης, Γαρυφαλλόπουλος (73′ Φύτρος), Λαζαρίδης (66′ Κωλέτσης), Μπακάλης,Σαββίδης, Πόνσε (61′ Παπίτσας)