Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός-Κηφισιά 4-1

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Ιωνικός που παρά την κρισιμότητα του αγώνα επικράτησε εύκολα με 4-1 της Κηφισιάς και απομακρύνθηκε κατά εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη αφού έφτασε τους 38 βαθμούς και την 6η θέση. Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ανέβασε στροφές και έχοντας τους Κατσίκια και Μπερνιδάκη σε μεγάλη ημέρα κατάφερε να πάρει μια ευρεία και συνάμα σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων μετά το πρώτο εικοσάλεπτο που πατούσε καλά στον αγώνα δεν κατάφερε να απειλήσει με αποτέλεσμα να παραμείνει ναι μεν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, η θέση της είναι αρκετά δύσκολη αφού η διαφορά που την χωρίζει από την Βάρη και την 10η θέση παρέμεινε στους δυο βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί στο 21′. Συγκεκριμένα, ο Κατσίκιας έπαιξε το 1-2 με τον Μπερνιδάκη, με σουτ του πρώτου να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ιωνικό αφού στο 48 ο Μπερνιδάκης έκανε το 2-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε σε στο 56′, όταν ο Παπάζογλου σούταρε η μπάλα αναπήδησε περιέργα στο έδαφος με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον Παλαγγίνη και να καταλήγει στα δίχτυα του έμπειρου τερματοφύλακα για το 2-1. Στο 66′ ο Κατσίκιας σημείωσε το γκολ του αγώνα, όταν εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα καρφώθηκε στο ‘Γ’ του Γουμάγια, κάνοντας το 3-1. Το κρεσέντο του Ιωνικού ολοκληρώθηκε στο 82′ με τον Σάμιο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1, και τη σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Μιχελής, Κατσίκιας (85′ Μιχαλακάκος), Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης (83′ Πουλάκης), Νικολέτος (62′ Μαυρουδής), Αργυρίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος) Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης (20′ λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Μουσταφίδης, Γκεμίσης, Μιχαλόπουλος, Ντούλιας (46′ Χίος), Γκέζος, Παπάζογλου, Παληαρούτας (68′ Ζαφειρίδης).