Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός: Ας φανεί αντάξιος των περιστάσεων ο κ. Ντάουλας

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιωνικός εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον ορισμο του διαιτητή, Ντάουλα υποστηρίζοντας ότι στο ματς με τη Ρόδο που έγινε πριν λίγες εβδομάδες ο Αθηναίος ρέφερι είχε κάκιστη παρουσία. Παράλληλα, ο ιστορικός σύλλογος συμφωνεί με το γεγονός ότι διαιτητές πρέπει να ορίζονται από κοντινές αποστάσεις προκειμένου να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι ομάδες, ενώ στον επίλογο, οι Νικαιώτες προσδοκούν ο ρέφερι Ντάουλας να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Κανονικά -παρά την απεργία στα λιμάνια της χώρας- θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Ιωνικό την Κυριακή 4/12 και ώρα 15.00 στο Ρέθυμνο. Η αποστολή του Ιωνικού θα ταξιδέψει μετ’επιστροφής αεροπορικώς για το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι Ντάουλας Φώτης του Συνδέσμου Αθηνών για το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Ο Ιωνικός υποστηρίζει και θεωρεί αυτονόητο πως εφόσον βρισκόμαστε σε μια ερασιτεχνική κατηγορία, δίχως καμία οικονομική βοήθεια από την ομοσπονδία, οι διαιτητές θα πρέπει να είναι από κοντινές αποστάσεις ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες.

Μας προκαλεί δε εντύπωση ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή πάλι σε αγώνα του Ιωνικού σε διάστημα δύο εβδομάδων. Υπενθυμίζουμε χαρακτηριστικά πως στον αγώνα Ρόδος – Ιωνικός ο ίδιος ρέφερι είχε κάκιστη παρουσία «κλείνοντας τα μάτια» σε δύο περιπτώσεις καθαρής ανατροπής παικτών μας για πέναλτι  (Αργυρίου στο 12′ με το σκορ στο 0-0 και Καμαρά στο 65′ με το σκορ στο 1-0), με τον επίσημο Ιωνικό να μην παίρνει συνειδητά θέση καθώς όντας καθολικά ανώτερος αγωνιστικά από τον αντίπαλό του πήρε την νίκη στο φινάλε με ανατροπή.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή την φορά ο κ. Ντάουλας να φανεί αντάξιος των περιστάσεων. Άλλωστε ο Ιωνικός δεν διεκδικεί τίποτα περισσότερο από μία επί ίσοις όροις αντιμετώπιση, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Προσδοκούμε -λοιπόν- στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής να κερδίσει ο καλύτερος.