Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικος: Η αποστολή για τη Θύελλα Ραφηνας

Published

on

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικου για την αναμέτρηση με την Θύελλα, στην Ραφήνα. Ο Ηλίας Καλοπήτας ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά: Αργυρίου, Βουρλούμης, Ζαφειρίδης, Ζέλο, Ιωσήπου, Κατσίκιας, Καμαρά, Κρητικός, Κυριακίδης, Λέτσο, Μπιταξής, Ντούλιας, Παντελίδης, Παπασπύρος, Πέεφ, Προβατίδης, Σαλταπίδας, Σαπαλίδης, Σιμιτσής

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Καραλής (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) και Μεϊμάρογλου ( από την αποβολή στο παιχνίδι με την Κηφισιά) αμφότεροι όμως επιστρέφουν την επόμενη αγωνιστική. Παράλληλα, απόντες θα είναι και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Κατσαβριάς καθώς και ο Σικαλιάς που ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την Δευτέρα.

Τέλος, η Διοίκηση του Ιωνικού, ανακοινώνει την παραχώρηση του Περικλή Κολοβού στο Αιγάλεω με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο παίκτης, που αποτελεί ελπίδα για το μέλλον του Ιωνικού, δόθηκε με την προοπτική να βρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει το καλοκαίρι πιο ώριμος ποδοσφαιρικά.