Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Άρη Πετρούπολης

Published

on

Το σπουδαιότερο ματς της Α’ ΕΠΣΑ έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη στις 17.00, με τον Χαραυγιακό να υποδέχετια τον Άρη Πετρούπολης στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής. Το τελικό 1-1 σαφώς και δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δυο ομάδες οι οποίες και φέτος “διψουν” για διάκριση, με τον μεν Χαραυγιακό να έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή και τον δε Άρη να θέλει να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Το ματς είχε δυνατές μονομαχίες, λίγες ευκαιρίες με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να είναι συνεχώς σε ένταση.

Το α’ ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό με τον Αρη να προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του χωρίς να τα καταφέρει.

Από την άλλη, ο Χαραυγιακός στο 3′ είδε το σουτ του Κασσιανού να φεύγει άουτ.

Στο 31′ ο Χαραυγιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουντουριώτη από τον Τζαφάι με τον αρχηγό, Αλέξη Ράμμο να ευστοχεί γράφοντας το 1-0.

Στο 35′ λίγε έλλειψε να έρθει η ισοφάριση όμως το σουτ του Θανόπουλου μετά την πλαγιοκόπηση του Νίκολι έφυγε άουτ. Στο 38′ ο σύλλογος από την Ηλιούπολη είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως το σουτ του Τουγουντζόγλου κατέληξε στο δοκάρι.

Στο β’ μέρος ο Αρης όπως ήταν λογικό θα πίεζε έχοντας ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο. Στο 48′ έγινε το 1-1, όταν ο Τζαφάι με βολέ βρήκε το Κυριαζή, ο τελευταίος με αριστοτεχνικό κοντρόλ πέρασε δυο αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-1 βάζοντας φωτιά στην κεκρκίδα που βρέθηκαν οι φίλοι του Άρη. Στο 52′ ο Θανόπουλος έστρωσε έτοιμο γκολ στο Ζουκα, όμως ο τελευταίος δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Άρη.

Στη συνέχεια ο Χαραυγιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο ήταν καλύτερος όμως δεν απείλησε πλην μιας περίπτωσης όταν το φάουλ του Κασσιανού περασε άουτ.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Σφακιανάκη.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Ζυγούρης-Λουκάς Ρόππας) Βακερλής  Ευστ., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Καλλιμάνης, Νομικός (79′ Βούζας), Κουντουριώτης (83′ Φερεντίνος)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λάππα, Φιλίππου (6′ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Παπαπαναγιώτου, Λάλα, Νίκολι (66′ Γαλανόπουλος), Κυριαζής (77′ λ.τρ. Ζουζουλης)), Μακρίδης, Ζούκας, Θανόπουλος, Τσάτσα (61′ Ζήκος).