Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλοι Αρμενική και Αλσούπολη

Published

on

Γκολ και θέμα πρόσφεραν Αρμενική και Αλσούπολη με το 2-2 να αφήνει ικανοποιημένους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ελληνικό από το χορταστικό θέαμα. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, έγινε ένα μικρό τελετουργικό, αφού στις 24 Απριλίου συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους. Παίκτες και παλαίμαχοι της Αρμενικής μπήκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια που υπενθύμιζαν τη μαύρη επέτειο, ενώ υπήρχε και κρεμασμένο πανό στις κερκίδες, όπου και λίγο πριν τον αγώνα άφησαν από ένα λουλούδι στο σημείο και οι δύο ομάδες. Ακόμη παρέδωσαν στην Αρμενική λουλούδια και αναμνηστική πλακέτα και η αποστολή της Αλσούπολης, που φόρεσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους τα μπλουζάκια. Φυσικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, όπως και σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΑ.

 

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι :31′ (Ζερβός κεφ), 35′ Δεληγιάννης  και για τους φιλοξενούμνενους  9’Πατρινός φάουλ και  62′ Μπάνιας

Στο 86′ αποβλήθηκε ο  Σκούρλας με απευθείας για φάουλ πάνω στον επιτιθέμενο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Διαιτητές: Καραμπέκιος, Στάμος – Γιαννόπουλος

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κουτρούμπας, Γκίνη, Κουγιουμτζιάν, Σκούρλας, Ζερβός, Κουτής (84′ Δράκος), Δεληγιάννης, Ζησόπουλος, Τιτογιάν (19′ Μπόμπολης), Καλαμοτουσάκης, Κάρκος (53′ Παναγόπουλος)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Σώντας Α., Καραμήτρος (54′ λ. τρ. Θεοδωρακάτος), Ασημακόπουλος, Μούζος, Μύττης, Παπαδόπουλος (53′ Τόπαλης), Μπανιάς, Θωμάκος, Κυριαζής, Πατρινός (46′ Σώντας Λ.)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply