Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλη η μάχη ανάμεσα σε Μικρασιατικό και Χαλάνδρι

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μικρασιατικό και Χαλάνδρι που διεξήχθη στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Οι δύο ομάδες προσέφεραν γκολ, δοκάρια, κάρτες και συγκινήσεις κάνοντας σχεδόν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, όμως η ομάδα του Κώστα Σταμπουλίδη πήρε τον βαθμό παραμένοντας έβδομη έχοντας 32 πόντους. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Δήμου Τσιμιλιώτη έφτασε τους 25 βαθμούς στην δωδέκατη θέση συνεχίζοντας την δύσκολη προσπάθεια παραμονής στην Α’ ΕΠΣΑ.

Στο 10′ ο διαιτητής Ζαραβίνος απέβαλε τον Θανόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Πετρίτση και καταλόγισε ορθώς πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν έντονα για οφσάιντ νωρίτερα, αλλά ο Πετρίτσης έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα. Τελικά, ο Φάνης Κατσιούλης έπεσε εντυπωσιακά στην γωνία του απομακρύνοντας τον κίνδυνο, με τον Γκίνη να έρχεται ως τρέιλερ για να ανοίξει το σκορ, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 23′ ο Μπιζάς πίεσε τον Γκίνη, πήρε την μπάλα και βγάζοντας φοβερή ασίστ ο Σκούμας άνοιξε το σκορ φτάνοντας τα 13 γκολ φέτος! Δέκα λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Πετρίτσης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η απάντηση των ‘ερυθροκιτρίνων’ ήρθε, τελικά, στο 75′ χάρις την κεφαλιά του Κρασσά που αξιοποίησε την σέντρα του Φραγκή. Με την σέντρα, ο Καγιώργης σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλη περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι διατηρώντας το 1-1.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Ακρίβος Χ., Τσολάκης Σ.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Μεσσίνι, Κουλλίρα, Κολοβός Η., Κρασσάς, Παούρης (55′ Κολοβός Α.), Πετρίτσης, Ψαραδέλης (74′ Ντατής), Γκίνης (46′ Κραψίτης).

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας (68′ Κατσιούλης Α.), Μπιζάς (87′ Λειβαρτζινός), Σκούμας (63′ Καγιώργης).