Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ιστορική νίκη για τη Ζωφριά, 1-0 τον Πυθαγόρα Σάμου

Published

on

 

Δυναμικά στο κόλπο της ανόδου για τη Γ’ Εθνική μπήκε η Ζωφριά, αφού σήμερα το πρωί κατέβαλε στο γήπεδο Καματερού τον Πυθαγόρα Σάμου με 1-0 σημειώνοντας την πιο ιστορική της νίκη από την ίδρυσή της.

Οι παίκτες του Γιώργου Αδάκτυλου έχοντας την πλήρη κυριαρχία πήραν ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια των μπαράζ, σε αντίθεση με τους Σάμιους που παραμένουν ουραγοί με δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι νησιώτες απείλησαν μόλις στο 4’ με τον Κατσίκα, αλλά στη συνέχεια η Ζωφριά «μονοπώλησε» το ενδιαφέρον, χάνοντας ευκαιρίες με τους Καραχάλιο(13’, 17’) και Κουμουλίδη(43’). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 41’, για να λήξει το ημίχρονο χωρίς σκορ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που έκρινε τη συνάντηση. Ο Κουμουλίδης στο 46’ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Πρισιμιτζή και εκείνος με περίτεχνο πλασέ νίκησε τον Μπακασέτα. Στο 88’ η Ζωφριά έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει, όταν τετ α τετ του Βλαχάβα απέκορυσε ο Μπακασέτας.

Το αγώνα διεύθηνε ο Ευβοιώτης ρέφερι Φώτης με βοηθούς τους συντοπίτες του Κωνστάντιο και Περιβολάρη.

ΖΩΦΡΙΑ: Χρόνης, Ντεντέι, Σταγάκης, Πουλικίδης, Παπάζογλου ,Σταμούλης, Κουμουλίδης, Πολύζος(78’ Ρεφενδάριος), Καραχάλιος(70′ Βλαχάβας), Γεγές, Πρισιμιτζής(82’ Ματζιούρας).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΟΥ: Μπακασέτας, Σαπουνάς, Ευγενικός, Κοντάρας(74’ Κουρλετάκης), Ιωαννίδης , Βελονάκης, Βαγιανός(63’ Μαστρογιάννης) , Σαράντου, Κατσίκας, Κάρσας(63’ Καραδήμος), Τσεβάς.