Connect with us

4ος Όμιλος

Ιστορική νίκη για ΙΝΚΑ, 2-0 τον Ιάλυσο

Published

on

Την πρώτη του νίκη που έχει ιστορική σημασία πανηγυρίζει η ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική αφού επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα. Οι Χανιώτες έδειξαν ότι παρότι είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δεν θα χαριστούν σε κανέναν και με όπλο την έδρα τους πήραν αυτό που ήθελαν. 

Από την άλλη ο Ιάλυσος έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι η περσινή ομάδα αφού είναι ιδιαίτερα αποδυναμωμένος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 1′ ο Βεστάκης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Ιάλυσο να απαντάσει στο 8′ με τον Σπάρταλη όμως η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Γεωργίου.

Στο 16′ χάθηκε πολύτιμη ευκαιρία για τον για το ΙΝΚΑ καθώς ο Καρβουνιάρης ανατράπηκε από τον Αρχοντούλη και ο Τσικουδάκης που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 26′ ο Ντεντάκης με φάουλ βρήκε το Βεστάκη ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0, με με τον ίδιο ποδοσφαιριστ΄στο 32′ να γραφει το 2-0 και να αποτελεί το μεγάο πρωταγωνιστή του αγώνα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον Γεωργίου στη μοναδική φάση του Ιάλυσου να λέει όχι σε προσπάθεια του Γιαννακόπουλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης(75’ Γιακουμάκης), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Γκουτσίδης(80’ Παπαθανασίου), Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης Ταταράκης, Τσικουδάκης(64’ Κυτράκης), Βεστάκης

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης(62′ Γούλας), Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Χατζηφούντας, Σπάρταλης(65′ Τσόφλιος), Γιαννόπουλος, Παυλίδης