Connect with us

Uncategorized

Ισοπαλία 2-2 για Ερμιονίδα με Προοδευτική

Καλό θέαμα απο Ερμιονίδα και Προοδευτική.

Published

on

Γκολ και θέαμα από την Ένωση Ερμιονίδας και την Προοδευτική χθες Κυριακή 11/9 στο γήπεδο Κρανιδίου . Το τελικό σκορ 2-2.

Γκολ με το “καλημέρα” για την Ένωση αφού στο 3 ο Τζώρτζης ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Προοδευτικής και ο συνήθης ύποπτος Στάικος με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 26 και 27 σουτ του Μπερνιδάκη η μπάλα έφυγε άουτ.Στο 27 η Προοδευτική έκανε το

1-1 όταν ο Σταμπολίεφ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντόπουλο που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 32 του αγώνα. και 33 ο Δημαράκης με ισάριθμα σουτ απείλησε την εστία του Ζηνωνος όμως τα σουτ πού έκανε έφυγαν έξω. Στο 44 ο Τζώρτζης με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αλλαγές και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός Στο 73 σέντρα σουτ από τον Κωττάκη απέκρουσε δύσκολα ο Καταχανάκης.Στο Στο 76 ο Κούσης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1 όταν εξαπέλυσε δυνατό σουτ και απέκρουσε ο Παγώνης στην επαναφορά νέο σουτ του Κούση και νέα απόκρουση του Παγώνη.Στο 77 δυνατό σουτ του Σταμπολίεφ απέκρουσε δύσκολα ο Καταχανάκης .Στο 79 ο Μαναριώτης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν μετά από πάσα του Κέλλυ βρέθηκε μπροστά στον Παγώνη το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ.Στο 88 ο Γρίβας μέ σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 2-2.

Διαιατητής ήταν ο Κ.Ιωαννίδης με βοηθούς τους Δ.Δαρσινό και Α,Θεοδόρου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης, Λαμπρούσης, Σωπιάδης, Μενίκου, Στάικος, Τζώρτζης, Δερμιτζάκης, Μενίκου, Cojocaru, Δημαράκης, Τσολακούδης

Επίσης αγωνίστηκαν : Κούσης, Κέλλυ, Τζιέρης, Κάντιας, Μαναριώτης, Κωνσταντινίδης, Νίκας Στεργίου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Ζήνωνος Τσιπλάκης, Βασιλάκος,Παπανικόλας, Μπάκας, Κωνσταντόπουλος, Σταμποζλίεφ, Αλεξίου, Κολιούσης, Μητρόπουλος, Γρίβας.

Επίσης αγωνίστηκαν : Παγώνης, Κωττάκης, Οικονομάκος, Δημητριάδης, Σαρμιέντο,Σεντεμέντες, Μπερνιδάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply