Connect with us

Uncategorized

Ισοπαλία στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος..

Published

on

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην ισοπαλία, με τους γηπεδούχους, ωστόσο, να αδικούνται από το αποτέλεσμα.

 

Οι “Αρκάδες” ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν πολλές φορές την εστία του Ιτάνζ. Ο Ατρόμητος δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του στο 2ο λεπτό με τον Επστάιν να σουτάρει μόλις άουτ και στη συνέχεια παρουσιάστηκε αγνώριστος.

 

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αρκέστηκε στην διατήρηση του μηδέν και τα κατάφερε με την βοήθεια του Ιτάνζ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε έδωσε το παρόν. Ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Αστέρας έκλεισε στα καρέ τους τους Περιστεριώτες με τον Μάρτινς να πρωταγωνιστεί στο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Στην σημαντικότερη φάση του ματς, στις καθυστερήσεις, ο Νάστος απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το σουτ του Ουσέρο.

 

Αστέρας Τρίπολης (Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο, Κωστούλας, Ράγιος, Χούλι (57′ Μάρτινς), Εγκόν (70′ Τσαμπουρής), Μπακασέτας.

 

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτανς, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Νάστος, Μπάλλας, Δημούτσος (46′ Μακρής), Τάτος, Επστάιν, Καραγκούνης (65′ Μπρίτο), Μήτρογλου.

πηγή: newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply