Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία και «εκθρονισμός» για τον Φωστήρα στην Κρήτη

Published

on

Μετά από 29 αγωνιστικές ο Φωστήρας «γκρεμίστηκε» από την κορυφή, καθώς σκόνταψε στην Κρήτη μένοντας στο 1-1 με την υποβιβασμένη Επισκοπή. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ πλήρωσαν σε ένα βαθμό τις απουσίες, ενώ δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης ένα λεπτό μετά την επίτευξη του 1-0. Πλέον, ο «Φονέας» θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ αν θέλει σε μία εβδομάδα από τώρα να βρίσκεται στη Football League.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά ποιοτικό και με γρήγορο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όμως ο Γεωργίου βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Στο 10’ ο πορτιέρε των Κρητικών έστειλε το φάουλ του Ζαγοριανού στο δοκάρι παρότι η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα. Στο 15’ ο Πάντζεφ με κεφαλιά απείλησε τα καρέ του Γιώρα, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 40’ και πάλι ο Γεωργίου εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το φάουλ του Στάμου σε κόρνερ, ενώ την ίδια απάντηση είχε ο Γιώρας στο 45’ σε νέο φάουλ του Πάντζεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωστήρας μπήκε δυναμικά και απείλησε με σουτ του Ντάφλα. Στο 52′ ο μέσος του Φονέα ήταν πιο εύστοχος και με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ. Με τη σέντρα, οι γηπεδούχοι απάντησαν, αμέσως, ισοφαρίζοντας σε 1-1 έπειτα από σέντρα του Μηνά και κεφαλιά του Νίκου. Μάλιστα, το συγκρότημα του Σπυριδάκη πίεσε στο τελευταίο μισάωρο, αλλά οι Παπαδήμας στο 60′, Γούλας στο 66′ και Ντινιωτάκης στο 84′ είδαν τις προσπάθειες τους να καταλήγουν άουτ.

Επισκοπή (Σπύρος Σπυριδάκης): Γεωργίου, Καψιώτης, Νίκου, Παπαδήμας, Χαλκιαδάκης, Πάντζεφ, Γούλας  (69′ Σισκόφ), Ιβάνοφ (90′ Πάτας), Μίλιτς, Μηνάς, Ντινιωτάκης (90′ Μανωλακάκης)

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Καλημέρης (74′ Καϊμακαμούδης), Κόπελας, Νικολόπουλος, Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Σκάρος, Όγκμποε, Στάμος (55′ Tαχματζίδης), Ζαγοριανός (90′ Γεροκωνσταντής).