Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία για Αργυρούπολη και Σούρμενα (30/8)

Published

on

Δύο γειτονικά σωματεία, όπως η Αργυρούπολη και τα Σούρμενα, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του ΓΣΑ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα δυνατό τεστ που είχε, επίσης, δύο δοκάρια. Ο Γιάννης Λεβέντης και ο Μιχάλης Κάτσικας έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, κάτι που συμβαίνει σε κάθε φιλικό αφού οι δύο σύλλογοι διαθέτουν από τις παραγωγικές ακαδημίες στην Αθήνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπουγιούκος άνοιξε το σκορ στο 30′ και παράλληλα έφτασε τα τρία γκολ στην προετοιμασία. Για τους ‘πορτοκαλί’ ισοφάρισε το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, Γιώργος Αδαμίδης, στο 75′, ενώ στο 20′ παραλίγο να προηγηθούν όταν ο Δρακοντίδης σημάδεψε το δοκάρι. Την ίδια ατυχία είχε και ο Μανωλιάδης στην τελευταία φάση του αγώνα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης ΔΕ, Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Κορδαλής, Παπαντωνάκης Μ., Υφαντής, Ντούβλης, Αγγελόπουλος, Δρακοντίδης, Δομάζος, Λεβέντης ΔΙ. Στο Β’ μισό μπήκαν επίσης: Πάλογλου, Κολλινιάτης, Μακρυγιάννης, Κωνσταντόπουλος, Κουντουράς, Μαστραγγελόπουλος, Κοριώτης, Αδαμίδης, Βουβουδάκης.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Τσιτσίλιας (46′ Λύρος), Οικονόμου (46′ Ριζάς), Κοντιμπάς (46′ Γιοματάρης), Ακριτίδης Σ., Κορκολής (60′ Ακριτίδης Ι.), Μανωλιάδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος (70′ Χάγιος), Μπόκιας (46′ Τσουρουφλής), Δημογιάννης, Ζιώγας (46′ Μύζιος).