Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία για Αιγάλεω και Άρη Πετρούπολης

Published

on

Για δεύτερο συνεχομενο ματς το Αιγάλεω δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας αυτή τη φορά στο… άσφαιρο 0-0 με τον Άρη Πετρούπολης στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής. Αυτό θα πει ότι από το επόμενο ματς με την Δόξα Βύρωνος, το ‘Σίτι’ θα ξεκινήσει χωρίς αρνητικό πρόσημο στην βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Άρη να δείχνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο 2′ το σουτ του Κοκκιναρά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 10′ η κεφαλιά του Καλτσά βρήκε στο δοκάρι πριν καταλήξει στα χέρια του Αποστόλου. Στο 18′ το σουτ του Σταύρου έφυγε μόλις άουτ για να έρθει στο 39′ και η ομάδα να μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαθανασίου με δεύτερη κίτρινη.

Στην επανάληψη το Αιγάλεω εξακολουθούσε να πιέζει με τον Αποστόλου να λέει και παλι ‘όχι’ σουτ του Κοκκιναρά. Στο 75′ οι παίκτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντίπαλου αμυντικού εντός περιοχής όμως ο Μπακογιάννης έδειξε παίζεται ενώ στο 85′ και στις καθυστερήσεις οι προσπάθειες των Βάσου δεν βρήκαν στόχο. Στα τελευταία λεπτά ο Ζούκας έφυγε στην αντεπιθεση και αφού πέρασε το Γιώρα και έκανε το σουτ είδε τον Αρβανίτη να διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής των Λάπα στις καθυστερήσεις και Τσέλα στο 74′.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γιώρας, Πανίδης (58′ Ναυπλιώτης), Ταμπάκης, Αρβανίτης, Μεταλλινός, Σταύρου, Παπαθανασίου, Τζανέτος (77′ Βάσος), Κοκκιναράς, Καλτσάς (46′ Ρούσσος), Λοϊζίδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Αποστόλου, Λάπα, Βασιλάκος, Παούρης (64′ Μαρούσης), Λάλα, Μπουφίδης, Τσέλια, Ρετσζόβ (84′ Χαλιάσος), Τζαμαλής (46′ Σκούφης), Ζούκας, Τσάτσα.