Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ικανοποίηση Λαζάρου για την πορεία του Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου από την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.
Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε όπου και τονισε:
“Ενώ ξεκινήσαμε εξαιρετικά το πρωτάθλημα με δύο εκτός έδρας νίκες, τον τελευταίο μήνα τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά, λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε. Απουσίες για διάφορους λόγους, από μικροτραυματισμούς μέχρι επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών.
Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με το Χαλκηδονικο, κατεβηκαμε με οκτώ απουσίες. Όμως όλοι μέσα στην ομάδα θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από ένα μήνα, και τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα για το καταφέρουν αυτό.
Μετά από αυτό το θετικό αποτέλεσμα, στην ομάδα έχει επανέλθει η καλή ψυχολογία και με την επιστροφή σιγά-σιγά των παικτών που λείπουν, η ομάδα θα  ξαναβρεί  το δρόμο της. 
Για το επόμενο εντός έδρας ματς με το Κολωνο, θα εχουμε μια δυο επιστροφές παικτών, που θα μας δώσουν περισσότερες λύσεις και τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε ξανά τη στρατηγική μας μέσα στο γήπεδο.
Θελουμε πολύ τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε.”