Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ικανοποίηση Κάτσικα στα Σούρμενα

Published

on

Η νίκη με 1-0 κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου (σκόρερ ο Πετρίτσης) σκόρπισε χαμόγελα στα Σούρμενα.  Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Κάτσικας, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο του Ελληνικού και θα αρχίσει στις 16.00.

 Μιλώντας   stoplekto.gr ο κ Κάτσικας, είπε αναφορικά με την πορεία της ομάδας τυου:  ”Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ήφαιστος Περιστερίου. Έχουμε την Τετάρτη τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια και δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βλέπουμε όλα τα ματς με το ίδιο τρόπο. Σέβομαι τον θεσμό του Κυπέλλου και πάνω απ’όλα τον Εθνικό Αστέρα. Είναι μια καλή ομάδα και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι.”
Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο τραυματίας Μάριος Θεοδώρου. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες μέρες.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply