Connect with us

4ος Όμιλος

Ικανοποίηση για το διπλό στην Βάρη

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Βάρης μετά την ευρεία νίκη που σημείωσε η ομάδα στην Κρήτη κόντρα στον Γιούχτα. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς ο Φώτης Θανέλλας, ο οποίος τόνισε:

Θεωρώ ότι τα παιδιά έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν όλα όσα είχαμε δουλέψει και όσα ζητάει και σκέφτεται ένας προπονητής. Καθοριστικό σημείο στην διακύμανση του αγώνα έπαιξε το γρήγορο τέρμα που σημειώσαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν μας χωρίζουν τα πέντε τέρματα και αυτό φάνηκε την προηγούμενη Κυριακή. Προβληματιζόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος γιατί βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση και γενικότερα θεωρούμε ότι η αναβολή έχει να κάνει με την απόδοση φόρου τιμής στο νεκρό οπαδό. Πρέπει να υπάρχει και συνέχεια όσον αφορά την αντιμετώπιση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε όλα να κυλήσουν προς αυτή την κατεύθυνση”. Ερωτηθείς, τι έχει να προτείνει ο σύλλογος στο αρμόδιο όργανο για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Φώτης Θανέλλας πρόσθεσε:

Πρέπει να γίνει ένα δυνατό τράνταγμα. Πρέπει να επιβληθεί τιμωρία που να έχει σκοπό την βελτίωση. Στόχος φυσικά δεν είναι να καταστραφεί ο Ηρόδοτος αλλά να αντιμετωπιστούν τα συγκεκριμένα προβλήματα”. Τέλος, δυνατό φιλικό θα πραγματοποιήσουν οι κυανόλευκοι την ερχόμενη Παρασκευή στις 16.00 στην Βάρη καθώς θα υποδεχτούν την Προοδευτική. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την Κυριακή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply