Connect with us

8ος Όμιλος

Ιερόθεος να τον… πιεις στον ποτήρι, 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας

Published

on

Η νίκη για τον Ιερόθεο αποτελούσε μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στο ματς με την Ιεράπετρα και η Περιστεριώτικη ομάδα κατάφερε να την κατακτήσει παρότι βρέθηκε πισω στο σκορ στο ημιχρονο.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο β’ μέρος πήρε τους τρεις βαθμούς και δείχνει ότι με ανάλογη προσπάθεια θα καταφέρει να πετύχει αυτό που έμοιαζε πριν από μερικούς μήνες ακατόρθωτο.

Από την άλλη, η Ιεράπετρα προηγήθηκε στο 3’1 με τον Κορέτα όμως δεν τα κατάφερε στην επανάληψη αφού επεσε σε έναν σεληνιασμένο αντίπαλο.

Στην επανάληψη, ο Ιερόθεος έκανε το 1-1 στο 58′ με τον Μανδαμαδιώτη, για να ακολουθήσουν σωρεία τετ α τετ με τους Σιμιτσή, Αργυρίου, Μανδαμαδιώτη, Τσαρκάνι και Κράσι.

Ο Μάριος Αργυρίου ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 87′ χάρισε τη νίκη στους “κιτρινόμαυρους”.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόπας, Κασάπης (46′ Κράσι), Τσατσαρής, Μαρτίνος,, Μανδαμαδιώτης (58′ Σιμιτσής), Γκουτσούλας (90+5′ Τρακόσης), Λέσι, Αργυρίου, Τσαρκάνι (80′ Νιζάμης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος) Πρίφτης, Πηγιάκης, Πυθαρούλης, Μίσσας, Κορομηλάς (75′ Λικαι (89′ Τζελέπης)), Μπιταξής, Μούτσα Μπλέντι, Καραγιάννης (62′ Χριστουλάκης), Ντιατά (67′ Χρηστάκης), Ουζούνογλου, Κορέτα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply