Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ιάσονας-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-2

Published

on

Για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι ο Φωστήρας Ηλιούπολης παρέμεινε αήττητος αφού πέρασε με το… διπλό από το Ίλιον επικρατώντας με 2-1 του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου για τον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα των νοτίων προαστίων που έβαλε δύσκολα στους μπλε με αυτό το τρίποντο έφτασε στην 5η θέση τον Μικρασιατικό με τις δυο ομάδες να έχουν 30 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα βρίσκεται πλέον στην 14η θέση με 16 βαθμούς.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ στο 24′ με τον Φάρο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έγιναν περισσότερο πιεστικοί χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν αισθητά. Μέχρι που φτάσαμε στο 86′ για να κάνει ο Νίκος Ασωνίτης το 2-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 87′ με τέρμα του Καριατλή σε 2-1

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας) Μητρούσης, Παναγιωτίδης (46′ Μιχαλόπουλος), Δήμος, Κωνσταντόπουλος Α. (70′ Χαλιάσος), Βασιλάκος, Μποδώνιας, Μανδαμαδιώτης, Κωσταντόπουλος Ι., Κοξαράκης, Καριατλής, Ρώιμπας (46′ Καραμίτζας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου (74′ Βουλτσίδης), Σάχου, Ασωνίτης Β., Μηλλιαράκης (80′ Τσικριτέας) Μπαρδάκης, Φάρος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν. (90′ Νάσκο), Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.