Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ιάσονας-Μεταμόρφωση 2-1

Published

on

Μετά την ισοπαλία με την Κοψαχείλα, ο Ιάσονας Αγίου Φανουρίου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε με 2-1 της μαχητικής μεταμόρφωσης και έφτασε τους 42 βαθμούς και την 4η θέση.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τον Ιάσονα, με το σουτ του Κωνσταντόπουλου να διώχνει δύσκολα ο Ιωαννίδης, με τη Μεταμόρφωση στη συνέχεια να φτάνει δυο φορές κοντά στο γκολ

Στο 12′ ο Ντζέσι βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ανδρεοσόπουλου, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 15′ η κεφαλιά του Λύγκου που βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας πέρασε μόλις άουτ.

Η ομάδα από τον Άγιο Φανούριο ωστόσο στο 31′ άνοιξε το σκορ όταν ο Καράμπελας σουταρε, ο Κωνσταντόπουλος επωφελήθηκε από τις κόντρες και με προβολή. έκανε το 1-0.

Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Λαζάρου με τον Ανδρεοσόπουλο να μην εκτιμάει σωστά την πορεία της μπάλας.

Στο 60′ ο Κολοκοτρώνης σούταρε όμως ο Ανδρεοσόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 61′ ο Γκίνης κέρδισε πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τσαγκάρης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-1.

Στο 68′ η Μεταμόρφωση βρέθηκε κοντά στο 2-2, όμως οι αμυντικοί του Ιάσονα πρόλαβαν τον Κολοκοτρώνη και παραχώρησαν κόρνερ.

Στο 70΄οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Κωνσταντόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Όντος με βοηθούς τους Μαρούλη και Θώμογλου.

ΙΑΣΩΝ (Γιώργος Μπεκρής) Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος, Καράμπελας, Δουγιέκος, Λαχάς, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (46′Γκίνης), Τσούτσουρας, Κωνσταντόπουλος, Καραμήτος (85′ λ.ρ. Σταυροπουλος), Τσαγκάρης (90+3′ Δουληγέρης).

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Βαγγέλης Λύγκος) Ιωαννίδης, Αντεριώτης, Ευσταθίου-Στάθης, Βανδώρος, Δρακουλαράκος, Λύγκος, Λαζάρου (72′ Καραγεώργος), Βιδάκης (81′ Κίτσος), Κολοκοτρώνης (75′ Μιχαλόπουλος), Ντζέσι, Νικολάου (85′ Καπίρης).