Connect with us

7ος Όμιλος

Πρόκριση για τη Θύελλα Ραφήνας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, 2-0 τον Αργοναύτη Νέας Κίου

Published

on

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας που επικράτησε, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με 2-0 του Αργοναύτη Νέας Κίου.
Το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε ακόμη ένα ματς που αφορά τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτησε.
Από την άλλη, οι Κυπελλούχοι Αργολίδας προσπάθησαν κυρίως να εξουδετερώσουν τα επιθετικά ατού των “Ραφηνιωτών” χωρίς να μπορέσουν να τα καταφέρου και μοιραία ηττήθηκαν.
Στο 32′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Φύτρου μετά από εκπληκτική σέντρα του Χαρακτίδη, με τον Ντόσκα στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Στο 48′ ο Χαρακτίδης με φάουλ είχε δοκάρι.
Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουμε στο επόμενο ματς το νικητή από το ζευγάρι Θύελλα Καμαρίου-Παννσαμιακός
ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Σουτ του Σουλτανίδη μπλοκάρει ο Μπραϊμλάρι

4′ Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Γατσάκο που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

6′ Κόρνερ Χαρακτίδη η μπάλα περνάει απευθείας άουτ.

27′ Επικίνδυνη Σέντρα του Αράπη, όμως η μπάλα περνάει άουτ

32′ 1-0 η ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ. Αριστουργηματική σέντρα του μεγάλου αρχηγού, Χαρακτίδη, και ο Φύτρος που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έκανε το 1-0.
35 Καλή στιγμή για τη Θύελλα Ραφήνας. Μετά από φάουλ του Χαρακτίδη από δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε μόλις άουτ.

36′ Γύρισμα Αράπη, ο Γατσάκος διώχνει σε κόρνερ.

37′ Κόρνερ του Χαρακτίδη ο Μπραϊμλάρι μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

43′ Καλή στιγμή για τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Φύτρος εκτέλεσε το πλάγιο, ο Χαρακτίδης έστρωσε με το στήθος στον Σουλτανίδη με το νεαρό μέσο να σουτάρει και τον Μπραϊμλάρι να μπλοκάρει τη μπάλα.

44′ Σουτ του Χαρακτίδη η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει άουτ.

47′ Ευκαιρια για τη Θύελλα Ραφήνας. Μετά από φάουλ του Χαρακτιδη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μπραϊμλάρι και πέρασε άουτ.

48′ Φάουλ Χαρακτίδη, η μπάλα καταλήγει στον Φύτρο που σούταρε με τον Μπραϊμλάρι να αποκρούει.

50′ Ο Μπραϊμλάρι προλαβαίνει τον Μπουντάκη και διώχνει κόρνερ.

75′ Σουτ του Δρυμούρα η μπάλα απελπιστικά άουτ.

79′ Ορθώς ακυρώνεται γκολ του Ντόσκα αφού συνελήφθη σε θέση οφσάιντ.

82′ Σουτ του Αράπη μετά από όμορφη ατομική ενέργεια όμως ο Μπραϊμλάρι διώχνει σωτήρια.

 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταυρος Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Ντόσκας, Φύτρος , Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουντάκης (67′ Σένε), Χαρακτίδης, Ζέκιο (78′ Καραπάνος).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρήστος Πούλος) Μπραϊμλάρι, Διαμαντής, Καλαντζής Χ., Γατσάκος (81′ Βασιλειάδης), Μπούκουρης, Τσουρδίνης, Κουριώτης, Βερβενιώτης (70′ Τσάμης), Δρυμούρας, Νέτζια, Ισούφι (46′ Ντόκος).