Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Το σχέδιο δείχνει… Ηλιόπουλο και του χρόνου!

Published

on

Το έργο του, μονο τυχαίο δεν ήταν, αφού αξιοποίησε στο 100% τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τις υποδομές στη α’ ομάδα και αφού τους… πάντρεψε με τους έμπειρους δημιούργησε ένα σύνολο που σε βάθος χρόνου είναι βέβαιο ότι θα έχει τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει.

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος, γνωστός για την εργατικότητα του, κέρδισε το σεβασμό όλων στην Ραφήνα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Θύελλας όπου εργάστηκε φέτος και αυτό δίνει ένα παραπάνω… μπόνους στον έμπειρο προπονητή να έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην τεχνική ηγεσια του συλλόγου από την Ανατολική Αττική και την επόμενη σεζόν.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των “πρασίνων” αφού συμμετέχουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όμως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μόνο εάν αλλάξει κάτι δεν θα υπάρξει συμφωνία.

Το πλάνο αναφέρει ότι με τη λήξη των υποχρεώσεων θα γίνει συνάντηση του κ. Λουκάτου και μελών του διοικητικού συμβουλίου με τον Ηλιόπουλο για να τεθεί επί τάπητος το θέμα της ανανέωσης και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και εκεί θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει ο έμπειρος κόουτς στην ομάδα.