Connect with us

stoplekto

Θύελλα Μοσχάτου- Αίας Σαλαμίνας 2-3

Published

on

Τα εύκολα , δύσκολα έκανε ο Αίας Σαλαμίνας που πάντως έφυγε με νίκη 2-3 από το Μοσχάτο όπου επικράτησε της αξιόμαχης Θύελλας . Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο α’ μέρος όπου είχαν την πλήρη υπεροχή προηγήθηκαν 0-2 με τέρματα των Ράμφου Κ. στο 6΄ και Χανιώτη 19’ ενώ στο 26’ σουτ του πρώτου απέκρουσε στη γραμμή ο νεαρός Φαναρίτης . Στο 57’ ο Ραπτόπουλος πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας και κάπου εκεί οι Σαλαμίνιοι νόμισαν ότι τελείωσε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και μέσα σε ένα λεπτό σημείωσαν δυο τέρματα με τους Παππά Ν. 63’ και Νταή 64’ ενώ απείλησαν στην συνέχεια για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες με πιο σημαντική αυτή του 76 όπου το σουτ του Παππά Γ. απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μεϊμάρογλου. Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κακριδή.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Μάρκος, Μπάλλιος, Βερεσόγλου, Φαναρίτης, Λεμονής( 51’ Βαρούχας) Σκοπελίτης Ι. ( 80’ Κούτρης) , Μπουρίκας , Παππάς Ν.( 90’ Παναγάκος ), Νταής, Παππάς Γ.( 92’ Σκοπελίτης Γ.)

ΑΙΑΣ ΣΑΛ.: Μεϊμάρογλου, Ευαγγέλου, Χονδρουδάκης( 66’ λ.τρ. Ράμφος Ε.), Κολιούσης , Μπέλιας, Πέρρος (39’ λ.τρ. Μικρούλης) , Μελαμπιανάκης, Τσέλα( 75’ Κουπετώρης) , Χανιώτης( 46’ λ.τρ. Σαλάτας), Ραπτόπουλος, Ράμφος Κ.)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply