Connect with us

4ος Όμιλος

Θωρακίζει την εστία με Κατσούλη το Αιγάλεω

Published

on

Η θέση του… άσου σίγουρα αποτελεί ένα σημείο καίριο για κάθε ομάδα και γι αυτό το λόγο το Αιγάλεω φρόντισε να την καλύψει με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο πορτιέρο ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα προσδώσει ποιότητα, σιγουριά και εμπειρία στους ‘μπλε’. Υπό τις οδηγίες του Ηλία Καλοπήτα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 28χρονος τερματοφύλακας, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πέρασε την πόρτα των γραφείων του ‘Σίτι’ και συμφώνησε με τους πρωταθλητές ΕΠΣΑ.

Οι ομάδες που έχει δείξει αλλά και η σταθερότητα που έχει επιδείξει δείχνουν ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω στην κατηγορία.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Αηττητο Σπατων και Ολυμπιακό Λιοσιων.

Αναλυτικα, η ανακοινωση

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Σάκη Κατσούλη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μα αγωνίζονταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπατων και Ολυμπιακό Λιοσιων