Connect with us

3ος Όμιλος

Θωμάς: Τιμή για την πόλη μας

Published

on

Στο τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Θωμάς ανέφερε στον σχετικό χαιρετισμό του:

«Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας, την Κορινθία και την ομάδα μας που φιλοξενήσαμε σήμερα τόσους μεγάλους αθλητές, που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μεγάλες επιτυχίες, αλλά και στον κάθε έναν από εμάς μεγάλες  χαρές και συγκινήσεις.

Αποτελεί μεγαλύτερη τιμή,  όμως το γεγονός ότι αυτό το φιλικό παιχνίδι έγινε για ένα ιερό σκοπό. Ένα σκοπό που στόχο έχει τα παιδιά και συγκεκριμένα τα παιδιά από το Σύλλογο Ελπίδα που δίνουν μια μεγάλη μάχη για τη ζωή.

Εμείς ως ομάδα έχουμε μια πάγια τακτική να συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Έχουμε ένα Σύλλογο με 180 παιδιά και ήταν ευκαιρία για αυτά τα παιδιά να καταλάβουν σήμερα την έννοια της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Επίσης να καταλάβουν πόσο σημαντική, πόσο πολύτιμη είναι η ίδια η ζωή.

Έχουμε ένα ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια που παιχνίδια γίνονται χωρίς φιλάθλους, αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ, αγώνες που τραυματίζονται άνθρωποι  ή χάνουν ακόμη και τη ζωή τους.

Εμείς σήμερα εδώ θέλουμε να φωτίσουμε μια άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη, τον Δήμο μας και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας.

Τον  κ. Κριστόφ Βαζέχα και τους εκλεκτούς καλεσμένους του που πρόσφεραν τόσα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά με τέτοιες ενέργειες συνεχίζουν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειακό σύμβουλο και επιχειρηματία  κ. Κώστα Λέγγα (Στυμφαλία ΑΒΕΕ) και την Motor Oil για την ευγενική τους χορηγία και φυσικά σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και στηρίξατε οικονομικά αυτή την προσπάθεια.

Τέλος , θα ήθελα να συγχαρώ την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για όλο αυτόν τον αγώνα που κάνει τα τελευταία 25 χρόνια  για τα άρρωστα παιδιά μέσω του Συλλόγου Ελπίδα.

Στις εκπροσώπους του Συλλόγου Ελπίδα που παραβρέθηκαν σήμερα κοντά μας, τις κυρίες Τζωρτζίνα Έλληνα και Αλίνα Μινέττα θέλω να ευχηθώ να είστε πάντα καλά γιατί η κοινωνία και τα παιδιά σας χρειάζονται.»

Ο κ. Κριστόφ Βαζέχα στο σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στην προσέλευση του κόσμου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν 15 χρόνια. Πρώτη φορά βλέπουμε τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια και ελπίζω το χρόνου να είαμστε πάλι κοντά και να γεμίσουμε το γήπεδο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλλίρης  καθώς και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων κ. Γκιώνης εκτός από τα συγχαρητήρια προς στις δύο ομάδες για την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα τόνισαν ότι  Περιφέρεια και Δήμος είναι πάντα δίπλα και θα υποστηρίξουν τέτοιες προσπάθειες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply