Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θριαμβος Αθηνών-Αθηναϊκός 3-1

Published

on

Το 2Χ2 έκανε ο Θρίαμβος Αθηνών που έδωσε αξία στο μεγάλο διπλό της πρεμιέρας κόντρα στην Δόξα Βύρωνος επικρατώντας με 3-1 του Αθηναϊκού.

Οι ”πράσινοι” παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην κατάκτηση του τρίποντου απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής μετά την ισοπαλία του ΠΑΟ Ρουφ στο Φάληρο.

Από την άλλη, ο Αθηναϊκός μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων είχε την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα θετικό αφού προηγήθηκε το σουτ του πρώην παίκτη του Θριάμβου Τσοχαντάρκη όμως στη συνέχεια κατέρρευσε.

Στο 39′ ο Ζευκιλής έκανε το 1-1, με τον Ζαφείρη στο 56′ να εκμεταλλεύεται τη πάσα του Μερκούρη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 60′ ο Σκουλλής με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λιάπας.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου με βοηθούς τους Τσάγκαρη και Λιαμπότη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΏΝ (Χρήστος Τάσσης) Τσιώσης, Κόνιαρης, Μαραυγάκης (63′ Ζαρκαδούλας), Γεωργιόπουλος, Δρακάς, Βλάχος, Ζαφείρης (90′ Σταλμπουτζής) Μερκούρης, Μπούζης (86′ Τάσσης), Ζευκιλής, Σχουλλής (78′ Γουργιώτης).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσαβαλιάς) Λιαπας, Μπούκης (46′ Ανδρέου), Ζήσης (61′ Ζάχος), Αδαμίδης, Καμπάκος, Χαλβαντζής, Βασιλείου, Ζαχαρόπουλος, Τσοχαντάρης, Χελιώτης (90\ Κοντός), Πετριτάι (46′ Μουρίκης).