Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θριάμβευσε κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Σπουδαία νίκη 3-1 πέτυχε στον Υμηττό ο Θρίαμβος Αθηνών κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Ο αγώνας διεξήχθη το πρωί της Κυριακής και είχε αρκετό κόσμο, ενώ οι δύο ομάδες είχαν όρεξη για ωραίο ποδόσφαιρο. Η Santa πήρε το προβάδισμα στο 17′ χάρις τον Νταουτάι, όμως στο 38′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Σπανός κέρδισε πέναλτι, ο Λύγκος ανέλαβε την εκτέλεση και αστόχησε λόγω Βασιλάκη, αλλά στην επαναφορά ο έμπειρος φορ πέτυχε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος τα δύο σωματεία δεν κατέβασαν ρυθμό και στο 68′ ο Θεμελίδης πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα με ανάποδο ψαλίδι σφραγίζοντας την ανατροπή. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι και στο 74′ ο Καρβούνης σούταρε δυνατά και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο, ενώ στην συνέχεια αναπήδησε στην γραμμή τέρματος του Κόρδα. Στο 80′ ο Αναγνωστόπουλος ζητάει πέναλτι για ανατροπή σε μια φάση, όπου ο διαιτητής Ευαγγέλου δείχνει ‘παίζεται’. Τελικά, η τύχη χαμογέλασε στους ‘πράσινους’ και στο 87′ ο Συμεωνίδης σκόραρε για το τελικό 3-1 αξιοποιώντας την συνεργασία των Λύγκου και Αρώνη.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Δόσης, Γεωργής.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Κατσορίδας, Εστυλιανίδης (67′ Λιόσης), Θεμελίδης, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας (85′ Συμεωνίδης), Τσοχαντάρης, Σπανός (55′ Ζαχαρόπουλος), Λύγκος.

Αγ.Παρασκευή (Λευτέρης Αλεξάκης): Βασιλάκης, Τσιάμης, Αλευρής, Τριανταφύλλου Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Τζίτζης, Τσοπανάκος (46′ Καρβούνης), Κράσι (46′ Μπότης), Νταουτάι, Χριστοδούλου (65′ Κάππος).

Photo: Sportifico.gr