Connect with us

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Α.

Θρίλερ εντός και εκτός γηπέδου για Δάφνη και Απόλλων Χαλανδρίου

Η αναμέτρηση Δάφνης Αθηνων – Απόλλων Χαλανδρίου θα συνεχιστεί

Published

on

Παιχνίδι γκραν- γκινιόλ που θα συνεχιστεί και εκτός αγωνιστικού χώρου ανάμεσα στη Δάφνη Αθηνών και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση για τη 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ στα πέναλτι με 7-6.

Ο Απόλλωνας Χαλανδρίου όμως προβάλει ένσταση καθώς οι άνθρωποί του υποστηρίζουν ότι στη διαδικασία των πέναλτι, ο ποδοσφαιριστής της Δάφνης Κουτσουράκης με το Νο 10 στη φανέλα, ήταν στην πρώτη πεντάδα των εκτελεστών, ο οποίος όμως ευστόχησε και στο έκτο πέναλτι, κάτι που είναι αντικανονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπακογιάννης, σημείωσε το συγκεκριμένο γεγονός στο Φ.Α., μετά από αίτημα των ιθυνόντων του Απόλλωνα Χαλανδρίου, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προβούν σε ένσταση κατά της εγκυρότητας του παιχνιδιού.

 

Στην κανονική διάρκεια και την παράταση, το σκορ ήρθε ισόπαλο 2-2 όπως ισόπαλη ήταν και η μάχη ανάμεσα στον Αλεξόπουλο και τον Ασλανίδη. Στο 7΄ο Αλεξόπουλος πέτυχε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ασλανίδης ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-1 στο 41΄, ενώ το 2-2 πέτυχε ο Αλεξόπουλος στο 65΄.

Το παιχνίδι είχε και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Στο 88΄αποβλήθηκε ο Καράμπελας και στο 90’ ο Φελέκης.

 

ΔΑΦΝΗ  ΑΘΗΝΩΝ: Κουνάδης, Γκιάνκολο, Σούκας, Κατρης Μ., Αιδόνης, Κάτρης Σ. (70′ Μιχαλόπουλος), Καράμπελας, Καπαρδέλης (86′ Μούλας), Τομαράς (54′ Σταυρόπουλος), Κουτσουράκης, Ασλανίδης.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κτενιαδάκης, Παναγιώτου (110′ Γκρέμο), Φλοκιώτης, Κοτσαύτης, Φελέκης, Μανασής, Γιαννόπουλος (75′ Αγγελουσόπουλος), Μαραθός, Κομνηνός, Κουφός, Αλεξόπουλος (70′ Παππάς).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply