Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Υψηλοί στόχοι και τη φετινή σεζόν

Published

on

Δεν θα μπορούσε παρά να μην έθετε υψηλά τον πήχη και φέτος.

Άλλωστε σε προηγούμενη συνέντευξη του ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης είχε προαναγγείλει τα μεγάλα σχέδια που είχε για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Το ίδιο αναφέρουν και τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου αλλά και οι ποδοσφαιριστές, αφού, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Ριμινίτικα, τόσο ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης όσο και οι Αλέξανδρος Σούφλας, Παναγιώτης Τσιούλος, Ηρακλής Ρόππας και Γιάννης Κούτρος έδειξαν ότι σκοπός αποτελεί η ομάδα να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις.

Δυο σεζόν, οι Χαϊδαριώτες κερδίζουν το σεβασμό και τις εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ αφού έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και το ίδιο θα προσπαθήσει να γίνει και φέτος.

Οι ”μπλε” καθημερινά δίνουν μεγάλο αγώνα, αφου, προπονούνται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (αφόρητη ζέστη), όμως, η επαγγελματική δουλειά του τεχνικού επιτελείου δείχνει ότι θα αποτελέσει το καλύτερο εχέγγυο για το σωματείο.

Πάντως, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ζητάει συνεχή δουλειά και επιμονή, από τους παίκτες του , με τον ίδιο να έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.