Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Γλυφάδα 4-1

Published

on

Ποιος είδε τον Θρίαμβο Χαίδαρίου και δεν τον φοβήθηκε αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων μέσα σε διάστημα 37′ σκόρπισε τον ΑΟ Γλυφάδας επικρατώντας με 4-1 κάνοντας παράλληλα το 2Χ2. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη μετά την τριάρα της πρεμιέρας απέναντι στο Φωστήρα Ηλιούπολης έδωσε συνέχεια στα ευρύ σκορ, αφού ήταν σαρωτικό στο α’ ημίχρονο αφού δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πατήσουν στα πόδια τους.

Στο 4′ ο Αποστολόπουλος έκανε  το 1-0 με σουτ, με τον Κακλαμάνο 6′ αργότερα με τον ίδιο τρόπο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια πήρε το όπλο του Νίκος Μπερτσιάς ο οποίος με δυο γκολ στο 24′ και στο 37′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το β’ μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-1 στις καθυστερήσεις με τον Πουλίδη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Νίκος Παπαρούνης) Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιουλος  (55′ Μπανιάς), Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος (65′ Σκεπετάρης), Κακλαμάνος, Ρούπι (75′ Μπάκας Π.).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Φούνας, Ταμπάκης (46′ Αβάσταγος Θ.), Παπαχριστόπουλος, Φινέτης, Καρανικόλας (46′ Αρβανίτης), Κωτσοβός Δημήτρης (του Μιχαήλ) (70′ Πουλίδης), Κωτσοβός Δημήτρης (του Νικολάου0, Νίκου, Μήτρος, Κωτσοβός Α., Γιαννόπουλος.