Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Αθηνών-Πεύκη 1-2

Published

on

Το πρώτη της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Πεύκη που χάρις σε γκολ των Κουτούζη στο 33′ και Τσάκου στο 69′ επικράτησε στον Υμηττό με 2-1 του Θρίαμβου Αθηνών. Το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα τονώσει τη ψυχολογία των παικτών απέναντι σε μια ομάδα που παρότι προσπάθησε αρκετά κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι του Αρώνη στις καθυστερήσεις. Η ομάδα των βορείων προαστίων ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λίγοτερο λόγω αποβολής του Κοκαβέση στο 87 ενώ θα μπορούσε να είχε… κλειδώσει το ματς νωρίτερα όμως ο Ζαφειράκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Μωραϊτη από την άσπρη βούλα (το πέναλτι το κέρδισε ο Πετράκης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Χρήστος Τάσσης) Μωραϊτης, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας Α., Κλάπης, Δράκας, Ασημκαούλας, Αρώνης, Τζανετάκης (83′ Ευθυμιόπουλος), Μάντζιος (55′ Βασίλης), Χρήστου, Ντουρμίσι (70′ Τάσης).

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Γκουντούνας, Κουτσιαύτης, Ανδρέου, Τσάκος, Κοκαβέσης, Ζαφειράκης, Γιακουμής, Κούκρας (55′ Καπαγιάρογλου), Κουτούζης (90′ Γκατζιώρας), Πετρακης (83′ Κόσια).