Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Αθηνών-Πανερυθραϊκος 0-1

Published

on

Μεγάλο διπλό μέσα σε μια δύσκολη έδρα πήρε ο Πανερυθραϊκός επικρατώντας με 1-0 του Θρίαμβου Αθηνών στον Υμηττό φτάνοντας τους 30 βαθμούς και την 7η θέση. Οι ”κόκκινοι” του Αντώνη Τσιμπάκη παρουσιάστηκαν… διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουμελίδη (το κέρδισε ο 18χρονος (!) Αναγνώστης) στο 33′. Αυτή ήταν η 9η νίκη για την ομάδα των βορείων προαστίων που δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα όσονα φορά το στόχο της παραμονής.

Από την άλλη, ο Θρίαμβος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γνωρίζει την ήττα με αποτελεσμα να έχει υποχωρήσει στην 4η θέση με 33 βαθμούς.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Μπακόλας, Ζαχαρόπουλος, Λιόσης (50′ Φατσέας), Θεμελίδης, Σκόνδρα, Δημογιάννης, Αρώνης, Χατζίου (65′ Βαμβακερής), Τσοχαντάρης, Σπανός, Κατσαρός (60′ Βασίλι).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Μπρίλης (55′ Αντιόλ Κοπάνι), Αναγνώστης, Παπαθανασίου (80′ Μπενετάτος), Αντωνιάδης, Αδραχτάς (75′ Γλυνός)