Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θλιβερά γεγονότα στην Ακαδημία Πλάτωνος

Published

on

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνος ανάμεσα στον Αττικό και τον Υμηττό. Η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 λίγο πριν το φινάλε απέναντι στους γηπεδούχους, που «καίγονταν» για τους βαθμούς, ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε από τη σύρραξη που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα, με κύριο υπαίτιο τον Γερακάρη. Όλα ξεκίνησαν από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Πόλιο, ο οποίος έμεινε στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν βιαίως να τον σηκώσουν, για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, που είχε ως συνέπεια να αποβληθούν συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές. Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος, «μετά τη λήξη του παιχνιδιού απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας Γερακάρη για βίαιη συμπεριφορά κατά αντιπάλου (γρονθοκόπησε στο κεφάλι αντίπαλο) και στη συνέχεια ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων, πρωταίτιος της οποίας ήταν ο προαναφερθέντας ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνέχισε να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει και άλλον αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Κατόπιν της σύρραξης απέβαλα τους εξής ποδοσφαιριστές με απευθείας κόκκινη κάρτα: από τη γηπεδούχο ομάδα τον Κουτσούκη για βίαιη συμπεριφορά (γρονθοκόπησε αντίπαλο στο κεφάλι), επίσης τον Ζησιμόπουλο για βίαιη συμπεριφορά (γρονθοκόπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή) και για υβριστική συμπεριφορά κατά αντιπάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ‘θα σε γ….ω, γ..ώ το μ…ί της μάνας σου’. Από τη φιλοξενούμενη ομάδα απέβαλα τον Μπούκη για βίαιη συμπεριφορά (γρονθοκόπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή), καθώς και τον ποδοσφαιριστή Λιάπα διότι ανταπέδωσε στα γρονθοκοπήματα κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή. Ύστερα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και συγκεκριμένα των προπονητών των δύο ομάδων η ένταση αποκλιμακώθηκε και αποχώρησαν άπαντες από τον αγωνιστικό χώρο».

Γκολ: 17′ αυτ. Αλ Κενάρη – 16′ Λιάπας με κεφαλιά, 86′ Μανούσος με σουτ

Αποβολές: Γερακάρης, Κουτσούκης, Ζησιμόπουλος – Μπούκης, Λιάπας

Διαιτητές: Ανδρουτσόπουλος, Σαρρής-Παναγιωτάρας

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Μάρκου, Κουτσούκης, Β. Ξούρας, Γ. Ξούρας, Κουγιουμιτζάκης, Γεωργακόπουλος, Ζότο (90′ Σμυρνιώτης), Γερακάρης, Λαπαρδάς (88′ Λαμάι), Κυφωνίδης, Κονόμης

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Κωνσταντάκης, Καντζάς, Τζίφας (91′ Σουλιώτης), Πετρόπουλος, Λιάπας, Μπούκης, Κακούρης, Βέλκος, Μανούσος (90′ Μπαρμπαλιάς), Αλ Κενάρης, Πόλιος (92′ Κιάφα).

Πηγή Ρεπορτάζ:Εφημερίδα “ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply