Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Θησέας – Άνοιξη 2-2

Published

on

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Άνοιξης απέναντι στον Θησέα Νέας Μάκρης, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, μετά το 2-2 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 46’ με τον Δαρζέντα ενώ στο 53’ ο Δρόσος με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 2-0. Στο 58’ ο Ιωάννου μείωσε για τον Θησέα ενώ ο Ζιάγκος στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΑΟ Άνοιξης διαμαρτύρεται έντονα για το φάουλ εκτός περιοχής που δόθηκε στον Θησέα και από το οποίο προήλθε το 2-2. Τέλος, η διοίκηση του ΑΟ Άνοιξης ευχαριστεί θερμά τον Θησέα για την άριστη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Α.Γ.Σ.Α. ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης (67’ Ανδριτσόπουλος-88’ Κωνσταντακόπουλος), Τασσόπουλος, Νικολέας, Οικονόμου, Δημητρίου (52’ Τσατσούλας), Ανδρεαδάκης (52’ Μουλλάκης), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου.

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Ali, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος (60’ Μιχαηλίδης), Γεωργούσης, Δρακόπουλος (75’ Πούφλης), Δαρζέντας, Κωβαίος.