Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Θετικό πρόσωπο στο φιλικό με Βελούχι ο Παλληνιακός

Published

on

Καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Παλληνιακός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας του ΑΠΟΚ Βελούχι με 4-2.

Μετά από μια εβδομάδα σκληρής προετοιμασίας στο Καρπενήσι όπου το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ έχυσε αρκετά λίτρα ιδρώτα, τα αποτελέσματα φάνηκαν με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ωστόσο τα περιθώρια βελτίωσης είναι αρκετά.

Άλλωστε, σε αυτή τη φάση που βρίσκεται ο Παλληνιακός δεν θα μπορούσε να… πιάνει απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όντας σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας.

Για τη ιστορία τα τέρματα του Παλληνιακού σημείωσαν στο 15′ ο Χρυσάφης, στο 52′ ο Αρκούδας, στο 67′ ο Μουστόγιαννης και στο 80′ ο Γεωργουδάκης.

Αναλυτικα, οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν:

Φυλακτός (35′ Βιταλιώτης(60′ Κουβέλης)), Χαλκιάς, Ανδρίκος, Γκαμάλ, Βλάχος, Κούνας, Πανόπουλος, Αλεξίου, Χρυσάφης, Κετσετζόγλου, Μπίτιλης.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι Παππάς, Αρκούδας, Πούλιος, Τσιτοφώτος, Μαλάι, Κούσης, Νικηφοράκης, Γεωργουδάκης, Μουστόγιαννης.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε τους αρχηγούς για την σεζόν 2017-2018 με τους Άγγελο Κούνα, Γιάννη Χρυσάφη, Γιάννη Κολοτούρο και Γιώργο Πούλιο να είναι τα τέσσερα πρόσωπα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply