Connect with us

Uncategorized

Θα συμμετάσχει στη Δ Εθνική ο Αίας Σαλαμίνας

Ρύθμισε τα χρέη ο Φυντάνης.

Published

on

Κανονικά θα πάρει μέρος ο Αίας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής καθώς η ομάδα προχώρησε στη ρύθμιση των οφειλών της. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίαντα Σαλαμίνας:

«Στις 28/9/11 τελειώνει η διορία για την συμμετοχή του Αίαντα στη Δʼ Εθνική. Για αυτό ύστερα από προσωπική πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου, Παναγιώτη Φυντάνη, που δεν συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. του Αίαντα, αλλά θα είναι όσο μπορεί κοντά τους εξασφάλισε το πιστοποιητικό μη οφειλής στην ΕΠΟ, ρυθμίζοντας χρέος 9.000 ευρώ και το πιστοποιητικό από την Ε.Π.Σ.Π. πληρώνοντας το μικρό χρέος 450 ευρώ.

Αυτή ήταν μια βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει το νέο Δ.Σ. του Αίαντα με πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Τσάβαρη και του πρώην υποψήφιου Δημάρχου κ. Ράπτη.

Το νέο Δ.Σ. που θα έρθει σε σώμα τις επόμενες ημέρες προέβη στην πληρωμή του παράβολου 500 ευρώ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα καθώς και στην πληρωμή δόσης του ΙΚΑ 1300 ευρώ.

Επίσης έχει έρθει σε συμφωνία με οκτώ ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ. Τέλος θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες αν η ΠΑΕ προχωρήσει στην πληρωμή του παράβολου για την προσφυγή της ομάδα στο CAS».

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply