Connect with us

4ος Όμιλος

Θανέλλας: ‘Μας έχει πεισμώσει το… σφαγείο’

Published

on

Με γεμάτη τη φαρέτρα και με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα παραταχθεί ο Αστέρας Βάρης στο Μοσχάτο την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά. Το τεχνικό επιτελείο των κυανόλευκων θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές αφού ο Γιώργος Μαγγίνας εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Κισσαμικό. Στο στρατόπεδο του συλλόγου έχουν αφήσει πίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο απ’ φαίνεται η ήττα πείραξε σε μεγάλο βαθμό τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και τους ποδοσφαιριστές, αφού η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μιχελή. Αυτό μπορεί να αποτυπωθεί και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Φώτης Θανέλλας ο οποίος παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας του είναι αρκετά δύσκολη αφού θα αντιμετωπίσει ένα σύνολο που τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει πολύ καλή ψυχολογία. Χαρακτηριστικά, τα όσα τόνισε ο έμπειρος προπονητής: Θα είναι δύσκολο παιχνίδι διότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Παρ’ όλα αυτά εμείς από εδώ και πέρα θεωρώ ότι δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Μας έχει πεισμώσει το… σφαγείο του προηγούμενου Σαββάτου και θα αποδείξουμε ότι η ομάδα μας αξίζει να βρίσκεται σε υψηλότερη θέση’.

Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι το έργο για τους ποδοσφαιριστές του γίνεται ακόμη δυσκολότερο με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει ένα σύνολο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε: Θεωρώ ότι ο Εθνικός έρχεται με καλή ψυχολογία από την πρόκριση του Κυπέλλου αλλά και εμείς είχαμε και έχουμε καλή ψυχολογία άσχετα με το μακελειό του Σαββάτου. Κανένας τριτογενής παράγοντας δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία αυτής της ομάδας φέτος’.

Σε σχετική ερώτηση, εάν έχει παρακολουθήσει τον αντίπαλο, ο Φώτης Θανέλλας πρόσθεσε: Τον έχω παρακολουθήσει και σίγουρα είναι μια διαφορετική ομάδα στο β’ γύρο και αυτό οφείλεται στις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η διοίκηση’.

Στον επίλογο του, σχολίασε το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα λέγοντας: Έχω υπηρετήσει την ομάδα αυτή στην Α’ Εθνική ως γυμναστής βοηθός και θα είναι η χαρά μου να βρεθώ αντίπαλος της’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply