Connect with us

4ος Όμιλος

Θανέλλας: Από εδώ και πέρα η Βάρη θα γίνει… άβατο

Published

on

Χωρίς τον τραυματία Παπασάββα θα παραταχθεί ο Αστέρας Βάρης την ερχόμενη αγωνιστική στον αγώνα κόντρα στην Επισκοπή . Οι κυανόλευκοι, που από εδώ και στο εξής γνωρίζουν αρκετά καλά ότι κάθε απώλεια θα αποτελεί καταδικαστική στην προσπάθεια που καταβάλουν για την σωτηρία, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και θα κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής Φώτης Θανέλλας ο οποίος τόνισε:

Από εδώ και πέρα πρέπει η Βάρη να γίνει άβατο. Ομάδες που ευελπιστούν να βρεθούν στην 1η θέση και να παραμείνουν στην κατηγορία να ψάξουν την τύχη τους αλλού. Από εδώ και στο εξής πρέπει να κάνουμε την έδρα σε επίπεδο αποτελεσμάτων το απόλυτο και ότι μπορέσουμε να αποκομίσουμε εκτός έδρας’. Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι σε περίπτωση που η ομάδα του κάνει το απόλυτο στην έδρα της θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, ο Φώτης Θανέλλας είπε:

Νομίζω ότι ειναι σημαντικό αυτό. Επίσης αναγνωρίζω το γεγονός οτι κάποιες ομάδες από εδώ και στο εξής έχουν μειωμένες ελπίδες σωτηρίες και θέλουν να συνεχίζουν να παίζουν για την υστεροφημία τους αλλά θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε αντίστοιχα.