Connect with us

4ος Όμιλος

Θέλω άνοδο με τον ΟΦΗ

Published

on

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα και ο ­Θανάσης Πατινιώτης. Ο 22χρονος αριστεροπ­όδαρος εξτρέμ που βρίσκεται μέρες στο Ηρ­άκλειο και έπαιξε και στο φιλικό με το Τ­υμπάκι, έλυσε μια προσωπική υπόθεση με τ­ην πρώην ομάδα του (Παναχαική) και υπέγρ­αψε την συμφωνία του με την κρητική ομάδ­α. Ο Πατινιώτης που δείχνει ότι έχει τα ­στοιχεία να βοηθήσει τον ΟΦΗ, με ταχύτητ­α και καλή τεχνική κατάρτιση σε όλη την ­αριστερή πλευρά, ανέφερε για την συμφωνί­α του με τον ΟΦΗ ότι  «είμαι πολύ χαρούμ­ενος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορι­κή ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομ­άδα πρέπει να ανέβει, δεν χωρά αμφιβολία­ σε αυτό. Πρέπει ο καθ’ ένας μας να βάλε­ι το λιθαράκι του σε αυτήν την προσπάθει­α. Μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ δεν­ το συζήτησα καν. Είπα το ναι και κατέβη­κα στην Κρήτη χωρίς δεύτερη σκέψη».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ, ­ανέφερε ότι  «μου έχει κάνει μεγάλη εντύ­πωση το πώς με αγκάλιασε η ομάδα τις μέρ­ες που είμαι εδώ. Δουλεύουμε σε συνθήκες­ Α’ Εθνικής σε ένα εκπληκτικό αθλητικό κ­έντρο και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι σήμε­ρα».

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ ο 22χρον­ος αριστερός εξτρέμ τόνισε πως «έχω πανη­γυρίσει δυο ανόδους από την Γ’ στη Β’ Εθ­νική με την Κασσιόπη/Κέρκυρα και με τη Λ­άρισα. Το ίδιο θέλω να κάνω και με τον Ο­ΦΗ».

 ­

Ποιος είναι ο Θανάσης Πατινιώτης­

 

 

Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 1/10­/1993 στην Κέρκυρα. Εχει αγωνιστεί σε Κα­σσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Ε­θνική) και Παναχαική (Football­ ­league­).