Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η όμορφη εκδήλωση του ΑΣ Κωφών

Published

on

Στον ΑΣ Κωφών  υπάρχει ικανοποίηση από την πορεία που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα που πέρασε και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα  θα είναι καλύτερη  στο νέο πρωτάθλημα.

Η πρώτη κίνηση  της διοίκησης ήταν να παραμείνει για μια ακόμα χρονιά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας  ο προπονητής Γιάννης Κολλύρης τον οποίο θεωρούν ότι βοήθησε πολύ στην σημαντική βελτίωση της ομάδας.

*Έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας έμειναν ελεύθεροι και παραχωρήθηκαν στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου. Πρόκειται για τους Μάκη Ιωακειμίδη, Ευγένιο Μπάκα, Ρέθη Ρέινι, Γρηγόρη Κούβαρη, Τάσο Φλωρόπουλο και Παναγιώτη Μελλέ. Ενδέχεται να μεταγραφεί εκεί και ο Βασίλης Μητρόπουλος που μένει ΚΙ αυτός ελεύθερος . Ο Ηλίας Καρβούνης θα πάρει μεταγραφή για τον ΑΟ Κωφών Αθήνας.

*Σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον η διοίκηση του ΑΣ Κωφών παρέθεσε συνεστίαση στους ποδοσφαιριστές της στην κοσμική ταβέρνα « Κεφτές και δεν φταις» στη Νέα Σμύρνη. Επικράτησε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά , πόσο είναι δεμένοι μεταξύ τους, όλοι στην ομάδα.