Connect with us

stoplekto

Η όμορφη γιορτή του Πειραϊκού

Published

on

Μια όμορφη και ζεστή βραδιά πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής(16/2) στην καφετέρια Monte Carlo στον Πειραιά , όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Πειραϊκού.

Την  γιορτή χαιρέτισε ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου Αντώνης Ανούστης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων την πρόοδο που έχει κάνει ο σύλλογος τα τελευταία τρία χρόνια , κάνοντας παράλληλα μια αναδρομή , από εκεί που κόντευε να διαλυθεί και σήμερα έφτασε να διεκδικεί την επάνοδό του ξανά στην κορυφαία Κατηγορία του Πειραιά. Επίσης, αναφέρθηκε και στο γηπεδικό θέμα  και συγκεκριμένα  για το γήπεδο του ΣΕΦ, το οποίο αναμένεται να ανακατασκευαστεί, ενώ κάλεσε τους παλαίμαχους της ομάδας να πλαισιώσουν το ΔΣ στην επόμενη Γενική Συνέλευση, ώστε να μπορέσει ο Πειραϊκός να αποκτήσει περισσότερη δυναμική, ώστε να διεκδικήσει αυτά που του αξίζει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Παλαίμαχοι άσοι  του Πειραϊκού  Σταμάτης Πλακίτσης, Γιώργος Μελισσόπουλος,  Γιώργος  Καρδιακίδης, ο γνωστός παράγοντας του Ατρόμητου Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος του Πειραιά Χρήστος Σδρένιας, καθώς και ο Μάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι από τους χορηγούς του σωματείου.

Πραγματοποιήθηκαν ειδικές βραβεύσεις, καθώς τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μελισσόπουλος, ο κορυφαίος δημοσιογράφος του πειραϊκού ρεπορτάζ Αντώνης Δαρζέντας, ενώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Δημήτρης Θηραίος για τις περισσότερες συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα, ο Παναγιώτης Παφίλης, που βγήκε δεύτερος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και ο Παναγιώτης Ξυμιαλής για την εισαγωγή σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Παράλληλα, δόθηκαν τα μετάλλια και το Κύπελλο για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, που έδωσε και την άνοδο στη Β’ Πειραιά.

Για το τέλος ανακοινώθηκε ότι πρόκειται ο Πειραϊκός να συνεργαστεί με τον Αργεντίνο διεθνή ποδοσφαιριστή και παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά μέσω βίντεο που έστειλε, έδωσε το μήνυμά του λέγοντας “Vammos Πειραϊκός”.

 

         

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply