Connect with us

stoplekto

Η Χαραυγή 5-0 τον Φαληρικό

Published

on

 Στον πάγκο των ηττημένων ο Π. Δαούτης

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η Χαραυγή σάρωσε με 5-0 τον απογοητευτικό Φαληρικό και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν χωρίς τον προπονητή τους Ανδρέα Σάννη στον πάγκο που αποχώρησε την Παρασκευή από την ομάδα μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο εξαιτίας της κόντρας που προέκυψε με τον Στάθη Σμύρη που είχε αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου . Έτσι λίγες ώρες πριν την έναρξη , επιστρατεύτηκε ο Παύλος Δαούτης που κοουτσάρισε την ομάδα . Αν η συνεργασία αυτή θα έχει συνέχεια ή αν ήταν μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι , θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου επικράτησε κατά κράτος των αντιπάλων της και έφτασε δίκαια στην μεγάλη νίκη κάνοντας ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο .

Στο 23’ ακυρώθηκε γκολ του κορυφαίου των νικητών Πεκόφ ως οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Χρηστάκου .

Από το 30’ όμως και για το επόμενο δεκάλεπτο η Χαραυγή σημείωσε τρία τέρματα . Στο 31’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γκόγκα από τον Κουρούνη και εκτέλεσε εύστοχα ο Πεκόφ. Ο ίδιος παίκτης στο 40’ με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να γίνει το 3-0 αμέσως μετά( 41’) με πλασέ του Καστράτι.

Στην μόνη του αξιόλογη επίθεση ο Φαληρικός είχε δοκάρι στο 42’ με τον Ρούκα.

Στην επανάληψη οι Χαραυγιώτες σημείωσαν δυο ακόμα τέρματα . Με τους Φασιλή 64’ και Θεοδωρίδη 83’ που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους .

Άψογος ο διαιτητής Κ. Κωνσταντόπουλος .

ΧΑΡΑΥΓΗ: Λυμπέρης, Χάλαρης( 75΄ Ξηρογιάννης) , Αγγελόπουλος Αβανίδης, Τούρλος, Καστράτι, Γκόγκα ( 62΄ Μαμφρέδας), Θεοδωρίδης, Φασιλής( 83’ Κούκρας) , Γρούνης, Πεκόφ ( 71’ Μακαρονάς).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Κρασσάς , Κοτσιοβός( 72’ Κούβαρης), Ραυτόπουλος, Ρούκα, Ζάσκας( 50’ Καμπιτζόπουλος) , Κουρούνης, Πιτέα( 65΄Μπαρλής), Μαρμαρίδης, Ρέξιν, Χατζημελετιάδης, Μιχαηλίδης( 72’ Ανδρικάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply