Connect with us

stoplekto

Η Χαραυγή 1-1 με τον ΑΟ Καραβά

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Χαραυγή και τον ΑΟ Καραβά σε ένα παιχνίδι με αρκετό κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο της ΑΓΕΤ.
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τους δώσουν τη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 3’ το σουτ του Γεωργίου απέκρουσε ο επανεμφανισθείς Ζήνωνος.
Στο 14’ άνοιξαν το σκορ . Το λάθος γύρισμα του Ξηρογιάννη εκμεταλλεύτηκε ο Χονδρουδάκης που προχώρησε αλλά ανατράπηκε από τον γκολκίπερ της Χαραυγής. Το καταφανέστατο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Φούντας .
Η συνέχεια ανήκει στην ψυχωμένη Χαραυγή που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση . ‘
Στο 16’ η κεφαλιά του Ηλιόπουλου πέρασε μόλις άουτ.
Η ισοφάριση ήλθε στο 22’ . Ο Φασιλής μπήκε γρήγορα από δεξιά και έκανε παράλληλη σέντρα που εκμεταλλεύτηκε ο Πεκόφ ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1 .
Στο 44’ την κεφαλιά του Ρηγούτσου απέκρουσε ο Ζήνωνος .
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε . Η Χαραυγή θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 56΄ όταν ο Πεκόφ μετά από ωραία ενέργεια έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μώτος.
Ο Καραβάς «ξύπνησε » στο τέλος και πίεσε για να πάρει τη νίκη . Έχασε μάλιστα δυο μοναδικές ευκαιρίες με τον Ιβοριανό Μπεσού που μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Στο 90’ όταν το πλασέ του « έγλειψε» το δοκάρι και στο 93’ όταν το δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.
Τα λίγα λάθη του διαιτητή Κακριδή δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα .
ΧΑΡΑΥΓΗ : Ζήνωνος, Ξηρογιάννης ( 94’ Δοξακόπουλος), Αγγελόπουλος, Μύρξος, Μιφτάρι, Μιχαλάς ( 68’ Αβανίδης), Φασιλής, Θεοδωρίδης,Γρούνης, Ηλιόπουλος, Πεκόφ( 87’ Κούκρας) .
ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Αναγνώστου, Καμμένος( 70’ Λίμα) , Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Ομεράι, Γεωργίου( 61’ Αϊβαλιώτης) , Τάνκας( 55’ Μπεσού ) , Ρηγούτσος, Φούντας, Χονδρουδάκης.